Frikulín Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Jestli to spíš nebude tím, že má rachtající traktor a jenom prudí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 C je správně a jezdím předpisově a nebrzdím provoz. Sice občas temu šlápnu, ale styl brzda plyn je mi cizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Tak opět dovolená v Alpách a na cestě Č.Budějovice - jezero Achensee a zpět jsem jel se spotřebou (po dotankování) 6,8 l/ 100km. Pravda, jel jsem nejvíc kolem 120km/hod, někdy i 130, ale jel jsem vysloveně na spotřebu. Dlouhodobá spotřeba mi teď klesla na 7,6 (dle palub.počítače). Pro info: Tátovo Octávie si vzala 5,3 l nafty (2.0TDI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.