Přejít na obsah

Frikulín

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Frikulín

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Podařilo se mi "rozbít" a pak následně "opravit" hlasové ovládání, tak bych se o to rád podělil. Jedná se o hlasové vytáčení jmen z telefonního seznamu povelem "Volat" + "Pampeliška Josef" po stisknutí levého rolovacího tlačítka na multifunkčním volantu. V případě, že máte uloženo více telefonních čísel, tak se paní zeptá třeba "Řekněte domů nebo mobil", řeknete "mobil" a volá se... Je so super vychytávka, jména nemusíte dopředu namlouvat, jména jsou syntetickou řečí automaticky namluvena dost přesně, funguje to i při puštěném rádiu na dálnici. Rozbít se mi to podařilo, když jsem chtěl zamachrovat na kolegyni a ona mi při namlouvání příkazu do toho začala kecat. Tím se to asi celé nějak rozhodilo a nefungovalo to vytáčení pomocí jmen. Vše ostatní fungovalo (např. "Vytočit číslo" + "sedm sedm sedm jedna dva tři čtyři pět šest" - i rychle za sebou...), což mne docela iritovalo. Začalo to zase fungovat po tom, co jsem na maxi dotu našel v tefonním seznamu rolováním to jméno, u kterého to začalo blbnout a tam se ná zvolit namluvení toho konkrétního jména. Hned to začalo fungovat. Zkusil jsem to mnou namluvené jméno zase smazat (= obnovit) a ejhle - fungovalo to pořád. Na Amundsenovi ta možnost namluvení jména není, jen na Maxi Dotu. Od toho hlasového ovládání jsem nenašel nikde návod, v servise mi neřekli taky nic... Kdybyste někdo o něčem věděl, dejte prosím vědět.
  2. To s těma lampama a ostřikovačema mě zajímá, můžeš se prosím víc rozepsat? A ta speciální voda do ostřikovačů vypadá jak? Kamarád měl tyhle problémy s mazdou, za 2 roky mu vyhnilo těsnění plastů světel...
  3. Frikulín

    Pozdrav

    Taky souhlasím. Jsou chvíle, kdy by se demokraté měli popravovat Zde je potřeba osvícenský absolutismus. Ač je Yeti sněžný muž, tak prosím volte barvu takovou, ať to neni jak někde na pouti. šedivá je sice nudná, ale hodí se ke všemu, ne? Nicméně nemám grafický střevo, takže mě klidně ignorujte, stejně koupím, co bude. A co se týče pozdravu - praktikuji prosté, ale divoké mávání rukou ze strany na stranu. Nějakou samolepku na masce stejně nikdo neuvidí z dálky, blinkry mi přijdou docela nebezpečné. Takže já si dám pěknou malou samolepku dozadu a bude dobře.
  4. Návod na 310 (Amundsen) je na webu škodovky v PDF. 315 (Amundsen Plus) je v návodech pro Yetiho od 05/2011, starší edice je 310.
  5. Prodejce mi to taky říkal, ale pozor, dávají tam prý Amundsen, ne Amundsen plus! Plus by měl být rychleší má v sobě mapy půlky Evropy (východní nebo západní). Taky má v sobě handsfree.
  6. Jestli to spíš nebude tím, že má rachtající traktor a jenom prudí
  7. Do Seatů půjde dát parkovací kamera i do Amundsena. Mám objednaného Yetiho s Amundsenem PLUS (MY2012), uměl by to někdo dodělat?
  8. Tak se mi podařilo sednout si do Championa v Zákaznickém centru a rozhodl jsem se ty sportovní sedačky objednat. Minimálně vypadají o třídu líp než standardní sedačky v Experience výbavě...
  9. Zdravím, tak jsem objednal dneska Játyho, bílá benzínová čtyřkolka, výbava Experience. Podle nového ceníku MY 2012 se dají objednat za 4.500,- sportovní sedačky, co se dávaly do Championa a teď do Freshe. Má to cenu? V prodejně Championa už neměli, Fresh se ještě nevyrábí. Zkoušel jsem sedat do sportovních sedaček ve Fabii (ne RS, měly stejný dekor jako ty v Yetíkovi) a přišly mi dost úzké. Prodejce říkal, že ve Fabii jsou o něco užší než v Yetim, ale já jsem trochu přerostlý, mám 2 metry a do šířky mám že by se za mě schovali dva vychrtlí, tak váhám, jestli do toho jít. Ty standardní mi přišly pohodlnější, jen se mi tam moc nelíbí ten dekor, jsou tam takové prolisované šestiúhelníky. Přijde mi, že to moc nevydrží... Za názory předem děkuji!
×
×
  • Vytvořit nový...