Liapor Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Zdar,prosím o pomoc při tomto problému:jakmile otočím klíčkem a chci vypnout motor tak sebou motor škubne až skoro pokočí celé auto.Já jsem to už někde čet co to dělá jen si zaboha nemůžu vzpomenou kde.... Motor je 1.9 SDI.Díky za rady. Citovat
PauLofWoCC Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Podle mě je rozehřátý nafťák, a když vypneš klíček, tak se před odpojením paliva ještě něco dostane do válce a škubne to...detonace. Ovšem proč to má takový ráz ti nepovím. Na to jsem zatím malý ptáček. Ale je tu hromada lidí, řekl bych profíků co ti o tom řeknou víc. Možná bych zkusil jestli VAG něco nenajde. Ale čekej na další reakce Citovat
Host Alois Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 Pokud je v sacím potrubí klapka tak jako u TDI, tak ta je tam na to, aby při zhášení motoru k tomu škubnutí nedošlo, při zhášení se má zavřít a tím zamezit vysokým kompresním tlakům které to škubnutí způsobí. Asi ti to nefunguje, mám dojem že je ta klapka poháněná podtlakem, tak se podívej, jestli tam neupadla nějaká hadička. Citovat
davkiller Vloženo 16. Květen 2006 Vloženo 16. Květen 2006 dela mi to taky, myslim ze je to normal. V praci mame taky sdi a to same. Citovat
Host Guest Vloženo 14. Červen 2006 Vloženo 14. Červen 2006 Spíš bych zkontroloval silentbloky motoru a hlavně podélnou vzpěru, Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.