muffi2304 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 potrebuji poradit, kde jinde nez v autorizovanem servisu si nechat namontovat bi xenony original do Superbu II. objednala jsem si Superb Ambition II v jine zemi a bohuzel nebude mit bi xennony jako ve verzi pro cesky trh. ptz jezdim casto take v noci, tak bych je pro vyssi bezpecnost chtela. nasla jsem na webu firmu v Pze: http://www.bixenony.com/vykup-a-prodej-lamp/ ale radeji bych okoli Brna apod. diky predem vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hebis Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Já bych měl jiný dotaz. Nevíte někdo, jakou teplotu světla mají originální bixenony v SII r. 2010 ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Stejnou jako vsechna ostatni auta vybavena xenony z vyroby, a to 4300K. Tato teplota svetla zajistuje nejvetsi svitivost za vsech povetrnostnich podminek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hebis Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Díky za odpo, myslel jsem si to, ale nenašel to.............H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 kamarad jede do anglie, je nutny na cocce nejak preklapnout tu clonku, aby neoslnoval? nevi nekdo jak? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Nemám to prakticky ověřené, ale podle Návodu k obsluze, str. 62 u adaptivních předních světlometů by mělo stačit přes maxidot nastavit Turistické světlo – ovšem jestli se to tak opravdu v menu jmenuje to nevím, protože v návodu k obsluze se to jednou nazývá Turistické světlo a vzápětí Cestovní režim (a jít kvůli tomu do garáže se mi teď nechce ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.