Trinky Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Zdravím,mám takovej dotaz,zajímá mně zda jdou bez jakých koliv problémů namontovat modré venkovní nenony na podvozek fábie combi a hlavně jestly je vůbec můžu na autě používat...dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Podľa zákona smieš na vozidle používať len zákonom stanovené alebo povolené osvetlenie a taktiež môžeš na aute používať len homologované diely a príslušenstvo. Tak sa obávam, že ani jedno ani druhé tie tvoje neóny spĺňať nebudú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 mno používat je může,ale jen pro sportovní účely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 a hlavně nesmíš použít barvy, stejné jako používá záchranný systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Při normálním provozu je použít nesmíš, takže je vlstně i jedno jakou barvu by sis vybral. Navíc doba neonů je myslím už pryč, před pár lety je mělo snad každý druhý auto na srazu včetně mě, ale dneska už moc vidět na autech nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.