mesr Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Čau,propojoval jsem maxík se symphony a nejenže mi to nefunguje ale objevila se mi hláška Závada airbagu.Co s tím mám udělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 zkontroluj vsechny pridane spoje,pripadne je postupne odpojuj az zjistis ktery to je,podle me asi nejake naruseni sbernice ,tu bych odpojil prvni. pripadne napis vic co jsi propojoval a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 mě se objevila kontrolka airbagu když jsem omylem vytáhnul pojistku airbagu a nechal klíček v zapalování. Stačilo to pak jen smazat vagem. Problém byl podle mě v tom, že při zapnutém zapalování se mu přerušil kontakt, tak to pak hlásilo závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Propojoval jsem konektory 9 a 10na maxiku s konektory 8 a 9 na symphony,už jsem to zase dal jak to bylo a pořád to tu chybu hlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Airbag stačí zblbnout jednou a už to musíš mazat vagem, samo to nezmizí. Zkusil bych vymazat seznam závad a pak by se vidělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zkusím,díki bude to asi tím.... Ty konektory 9 a 10 co jsou zač ty vodiče na nich??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 9-10 je sběrnice Can bus.jenže hned vedle jsou skoro stejné drýty airbagu.jednou jsem se taky spletl a jeden dal na ně a taky svítil airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ale ty piny 9 a 10 nejsou volný,je tam jeden zelenohnědý a druhý je hnědožlutý kabel.Je to doufám správně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.