Publikováno Květen 16, 200619 r Čau,propojoval jsem maxík se symphony a nejenže mi to nefunguje ale objevila se mi hláška Závada airbagu.Co s tím mám udělat???
Květen 16, 200619 r zkontroluj vsechny pridane spoje,pripadne je postupne odpojuj az zjistis ktery to je,podle me asi nejake naruseni sbernice ,tu bych odpojil prvni. pripadne napis vic co jsi propojoval a jak
Květen 16, 200619 r mě se objevila kontrolka airbagu když jsem omylem vytáhnul pojistku airbagu a nechal klíček v zapalování. Stačilo to pak jen smazat vagem. Problém byl podle mě v tom, že při zapnutém zapalování se mu přerušil kontakt, tak to pak hlásilo závadu.
Květen 16, 200619 r Autor Propojoval jsem konektory 9 a 10na maxiku s konektory 8 a 9 na symphony,už jsem to zase dal jak to bylo a pořád to tu chybu hlásí
Květen 16, 200619 r Airbag stačí zblbnout jednou a už to musíš mazat vagem, samo to nezmizí. Zkusil bych vymazat seznam závad a pak by se vidělo.
Květen 16, 200619 r Autor Zkusím,díki bude to asi tím.... Ty konektory 9 a 10 co jsou zač ty vodiče na nich???
Květen 16, 200619 r 9-10 je sběrnice Can bus.jenže hned vedle jsou skoro stejné drýty airbagu.jednou jsem se taky spletl a jeden dal na ně a taky svítil airbag.
Květen 16, 200619 r Autor Ale ty piny 9 a 10 nejsou volný,je tam jeden zelenohnědý a druhý je hnědožlutý kabel.Je to doufám správně??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.