ICi Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Zdravim, dnes jsem moji zbrklosti a nepristupu k dilenské prirucce bohuzel zlomil interiorivé svetylko v octave, tak musim sehnat nove...A kdysi jsem tu zahlidl u nekoho v popisu ze ma ve sve octave tohle svetylko ze superba snad? je to fake nebo to jde? a jestli to jde musi clovek nejak upravovat otvor ve stropnici a kabelaz? nebo to jde jen jednoduse vymenit? Pripadne by me zajimaly vyhody toho svetylka ze superbu-pocitam ze ale hlavni rozdil bude dizajn!? Nevite kolik stoji nove tohle svetylko ve Škode jako nahradni dil? jako pro octavii tak superba? PS: kdyby jste ho nekdo doma meli ve 100% stavu piste SZ koupim! Diky za rady a nejlepe i foto toho superbeckoveho v octave;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 měl bych mít přímo na Octavii i s čtecíma lampičkama po stranách jestli teda myslíš přední stropní světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 (editace) a co tak trosku hladat hm? aj f aj o. Stropné osvetlenie SUPERB. F http://forum.skodaho......=osvětlení http://forum.skodaho...o...8&hl=superb O http://forum.skodaho...%C4%8Dka+super este som nasiel aj foto z mojho auti Editováno: 18. Duben 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICi Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) diky ale tvoje linky nefunguji...:/ zkusim teda jeste pohledat, jinak ta montazni dira a kabelaz je stejna? jo a diky za foto- to jsou ledky tam co? asi origo ne? EDIT: hledal jsem a nic konkretniho jsem nenasel jsem asi lama. ale nadruhou stranu jsem se snad na tolik neptal nez aby mi nekdo kratce odpovedel, jo jde to normalne zamenit ze superba bez dodadetcne upravy stropnice ci kabelaze... proste vsichni nemaji cas procitat x temat aby se docetl jednu-dve informaci... Editováno: 19. Duben 2010, autor: ICi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 např téma v sekci OII interiér: Lampička Superb pasuje bez úprav stropnice do O1/O2, je potřeba dotáhnout další vodič na podsvícení tlačítek a CatVision Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICi Vloženo 20. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 diky moc! je tam to co jsem hledal;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Nevíte někdo na jakém pinu u spínače světel O1 je podsvícení přístrojů.? Potřebuju natáhnout drát ke stropní lampičce na podsvícení. předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 šedo/modrý drát pin č 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Ja mam na 98 roce Trosku neladi prohluben, ale ucelove jak podsvit tak osvetleni diodama panelu a tunelo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Taky se přidávám k superbáckým lampičkám. Je to super, hlavně to podsvícení ovladačů... Jestli ji seženeš za dobré peníze, tak za ten jeden drát navíc, to snad stojí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myso8 Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Zdravím chalani, čo je na tej superbáckej lampičke oproti fabiovej také výnimočné, iné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Podsviceni tlacitek, jiny vzhled a Cat Visin. Proste je to neco jineho nez original koncernova lampicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 chalpi, kdo jste predelavali stropni svetlo ze S1 do O1, meli jste k tomu svorkovnici pri koupi? potreboval bych vedet cislo svorkovnice pro stropni osvetleni superba 1 at to muzu prepinova a svitit nemuzu nikde sehnat cislo a zadny sup kolem mne zrovna nekrouzi, ze bych se kouknul u neho ve skodovce hledali v etce a nenasli :-/ dikes za pomoc, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Dost slabi servis skoda ked nevedeli najst cislo dielu. Konektor k lampicke: 3B0972706 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 diky za rychlou odpoved mu to našlo akorat celou kabelaz... obednano zitra natahnu drat, v pondeli hura pro konektor a uz zbyva jen prepinovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 kurna chlapi kde to kupujete? ja som obvolal vsetkych autickarov a srotoviska v okoli a nik to nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 PATRIKCEVELA: Aspon netrep ze sa to neda zohnat!!!! link: http://autobazar.hyperinzerce.cz/interier/inzerat/4014036-interierove-stropni-lampy-superb-passat-w8-nabidka-frydek-mistek/ link: http://www.autodilyhh.cz/svetlo-vnitrni-predni-superb-1-12-01-03-08-3u0947105-2en?brand=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Okey, mea culpa, hladal som to po bazaroch a tecdococh, ale ze to bude na hyperinzercii, to ma nenapadlo. Anyway, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 pro doplnění, zde návod na výrobu redukce, komu se nechce přepinovávát a vrtat do origo konektoru 3 pin na O1 http://www.passatplus.de/umbauten/innenleuchte/w8adapter.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.