jarvisss Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Zdravim, lidi prosim. Koupili jsme 105ku, a potrebuji poradit s udrzbou atd. Hlavne se mi nelibi spotreba 15litu na 120kilometru a co jsem zatim koukal na internetu tak normalni spotreba je ve meste okolo 8l a mimo mesto okolo 7 tak sem se hlavne chtel zeptat jaky upravy ovlivni spotrebu nejvic. Diky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Sice to není k tématu, ale já "obdivuju" lidi, že jsou si ještě dneska schopní koupit takový auto, to by mě opravdu zajímalo proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarvisss Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) Sice to není k tématu, ale já "obdivuju" lidi, že jsou si ještě dneska schopní koupit takový auto, to by mě opravdu zajímalo proč treba proto ze sem prede dvema mesicema dodelal ridicak??? Od taty vim ze tyhle auta sou na nauceni nejlepsi a ND sou mlinko levnejsi nez na auta typu octavia + sme docela chuda rodinka a brigadou si vydelam mesicne nanejvejs tak 3,5 tisice tkze na drzsi auto sem si netroufnul Editováno: 19. Duben 2010, autor: jarvisss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) údržba je docela snadná, není to komplikovaný auto. Sežeň si knihu (od Andrta) a s tou si vystačíš. Ta spotřeba je úplně mimo. Něco bude špatně. Možná člen mezi sedačkou a volantem, nastavení, seřízení, netěsnost AC pumpy (není benzín v oleji?), neuniká někde benzín?...... Když mi Rapid žral, netěsnil jehlový ventil v karburátoru. Když je vše OK, jedu za 6,5/100, se 105 jsem jezdil kolem 7/100 Spíš bych se regnul na stránky více věnované starším Škodovkám Editováno: 19. Duben 2010, autor: MATTESS136 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarvisss Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 diky za tip fakt nevim koneckoncu vcera sem ji koupil nejak se nam nelibil cernej kour z vejfuku ale motor nijak moc nerve. Pravda rekl bych ze obcas blbe tahne to asi budou svicky ne??? Vazne nevim se 105 nemam zadny zkusenosti kazdopadne se po ty knizce podivam a podivam se i po dalsich strankach Este jednou dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 treba proto ze sem prede dvema mesicema dodelal ridicak??? Od taty vim ze tyhle auta sou na nauceni nejlepsi a ND sou mlinko levnejsi nez na auta typu octavia + sme docela chuda rodinka a brigadou si vydelam mesicne nanejvejs tak 3,5 tisice tkze na drzsi auto sem si netroufnul Zajímala by mě cena, na kolik si původní majitel schade cenil + ekodaň byla 10000kč? Pokud to teda chceš napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarvisss Vloženo 20. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Zajímala by mě cena, na kolik si původní majitel schade cenil + ekodaň byla 10000kč? Pokud to teda chceš napsat nevim puvodni cenu ale i s RPSN od AAA Auto to bylo celkem 5000,- myslim ze RPSN bylo nejakejch 10% kazdopadne nekolik lidi co ji vydelo mi reklo ze na svuj vek je ve skevlim stavu a po asi 200kilometrech spotreba tky klesla tkze asi dlho stala Naic tata jezdi bez prepisu uz rok a zadny problemy nema:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarvisss Vloženo 21. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Tkze to vypada ze ta spotreba je uz dobra. Vcera sem natankoval 10L a po 100km mam v nadrzi jeste dost. Stejnak pokud nekdo muze poradit tak sem prosim napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 nevim puvodni cenu ale i s RPSN od AAA Auto to bylo celkem 5000,- myslim ze RPSN bylo nejakejch 10% kazdopadne nekolik lidi co ji vydelo mi reklo ze na svuj vek je ve skevlim stavu a po asi 200kilometrech spotreba tky klesla tkze asi dlho stala Naic tata jezdi bez prepisu uz rok a zadny problemy nema:D 105 chce péči má své mouchy a vychytávky ale je na vyučení je dobré auto, s tím přepisem ovšem hrubě nesouhlasím při nehodě či jiném průseru jsou tyto rádoby socky problém pro ostatní poctivé, ale kluci pomáhat a chránít jistě brzy sjednají pořádek, ve správním jsou flastry jak Brno + zákaz řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.