Shocker Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Zdravim, blíží se konec lhůty na povinnou výměnu řidičáku, což by samo o sobě nebyl problém, ale když já dojdu na úřad (vyplnim žádost, bla bla bla...), tak mi starý řidičák seberou a nový vydají do 20-ti dní. Nevíte někdo, jestli teda během těch dvaceti dní můžu normálně řídit? Snad ani nemyslim na to, že bych musel jezdit měsíc vlakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 starej ti nechají a ten odevzdáš až při vydání nového...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shocker Vloženo 20. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) Ufff, tak to se mě ulevilo...díky Editováno: 24. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 no jak by jinak tolik lidí co si je mění jezdilo?....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) No mě ho sebrali a dali mi jiný doklad takový papír a na ten jsem mohl jezdit jen po našem území a má platnost jeden měsíc. Editováno: 20. Duben 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 hmmm tak asi jak kde.....mě ho nechali a pak jsem ho odevzadal při převzetí nového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.