suchos Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) Zdravím, dostal jsem se do kontaktu s handsfree sadou Parrot. Neměl jsem návod k použití, tak jsem se snažil hadsfree spárovat s telefonem. Nejprve šlo na handsfree listovat v menu a vysílalo signál - mobil mi ho našel. Jenže než se mi to podařilo spárovat, tak se objevil nápis "no signal", který se střídal jen s lehce rozvíceným displayem, žádné menu, žádný signál... hands free přestalo reagovat na veškeré mé snahy... Nevíte někdo co s tim, popřípadě nemohli byste napsat, jak se handsfree používá. Díky Jirka Editováno: 20. Duben 2010, autor: suchos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Vymaž všechny spárovaný telefon, už nemá místo v paměti, měl jsem jich tam asi deset a taky nechtěl spolupracovat ... jinak si stáhni aktualizace z Parrot stránek, přes bluetooth nainstaluj aktualizaci, spáruj a tradá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.