grabcak Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Ahoj, můj dotaz je, kde bych sehnal disky za dobrou cenu????? nemusí být nějaké extra!!!!!! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 a co treba sekce bazar-koupim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 a co treba sekce bazar-koupim? díkes a nezlob se, sem tu prvně, musim se tu rozkoukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Koukni třeba na elektrony.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Koukni třeba na elektrony.cz... ok, dík za tip, mrknu tam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 www.e-pneumatiky.cz www.lita-kola-pneumatiky.cz www.elektrony.cz www.pneuexpert.cz www.apneu.cz/liko.html atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 www.abituning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Dobrý ceny jsou i na www.mzb.cz. Sháním 17" OZ Superturismo GT a na této adrese zatím nejlepší cena 6000/ks. Nemáte někdo s nákupem na těchto stránkách zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 já ne ale v cartechu OZty dela taky a pro cleny fabia clubu je slevicka, nebo kdybys mel zajem tak napis do cartechu mail a odkaz se na me a bude taky mozna naka pekna cena (za pokus nic nedas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Díky. Určitě se ozvu. Já jsem na Cartech koukal a je tam na ně akční sleva 4800/ks, ale bohužel jsou v rozteči 5x98 což mě ser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Dobrý ceny jsou i na www.mzb.cz.Sháním 17" OZ Superturismo GT a na této adrese zatím nejlepší cena 6000/ks. Nemáte někdo s nákupem na těchto stránkách zkušenost? Po internetu jsem od nich nikdy nic nekupoval, protože to tam mám kousek, ale jinak jsem u něj v kamenném obchodě už pár věcí (např. pneu) kupoval a spokojenost. Kamarád si u něj koupil takovou tu krátkou chromovanou anténu, která ale moc nehrála a bez problémů mu vrátil peníze, takže já tuhle prodejnu považuju za seriózní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 docela pěkný jsou i na www.ronal.cz, www.spoilercentrum.cz a www.elektrony.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Doporučuji si dobře přečíst podmínky, někde se neplatí poštovné a někde zase ano. www.spoilercentrum.cz nema zrovna v cene postovne,ale kola jsem tam pres ne take kupoval, protoze cena i s postovnym byla luxusni a rychle dodani do dvou dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.