Publikováno Květen 17, 200619 r Ahoj, můj dotaz je, kde bych sehnal disky za dobrou cenu????? nemusí být nějaké extra!!!!!! Díky
Květen 17, 200619 r Autor a co treba sekce bazar-koupim? díkes a nezlob se, sem tu prvně, musim se tu rozkoukat
Květen 17, 200619 r www.e-pneumatiky.cz www.lita-kola-pneumatiky.cz www.elektrony.cz www.pneuexpert.cz www.apneu.cz/liko.html atd.
Květen 22, 200619 r Dobrý ceny jsou i na www.mzb.cz. Sháním 17" OZ Superturismo GT a na této adrese zatím nejlepší cena 6000/ks. Nemáte někdo s nákupem na těchto stránkách zkušenost?
Květen 22, 200619 r já ne ale v cartechu OZty dela taky a pro cleny fabia clubu je slevicka, nebo kdybys mel zajem tak napis do cartechu mail a odkaz se na me a bude taky mozna naka pekna cena (za pokus nic nedas)
Květen 22, 200619 r Díky. Určitě se ozvu. Já jsem na Cartech koukal a je tam na ně akční sleva 4800/ks, ale bohužel jsou v rozteči 5x98 což mě ser...
Květen 22, 200619 r Dobrý ceny jsou i na www.mzb.cz.Sháním 17" OZ Superturismo GT a na této adrese zatím nejlepší cena 6000/ks. Nemáte někdo s nákupem na těchto stránkách zkušenost? Po internetu jsem od nich nikdy nic nekupoval, protože to tam mám kousek, ale jinak jsem u něj v kamenném obchodě už pár věcí (např. pneu) kupoval a spokojenost. Kamarád si u něj koupil takovou tu krátkou chromovanou anténu, která ale moc nehrála a bez problémů mu vrátil peníze, takže já tuhle prodejnu považuju za seriózní.
Červen 3, 200619 r Doporučuji si dobře přečíst podmínky, někde se neplatí poštovné a někde zase ano. www.spoilercentrum.cz nema zrovna v cene postovne,ale kola jsem tam pres ne take kupoval, protoze cena i s postovnym byla luxusni a rychle dodani do dvou dnu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.