Vlasta Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Ahojky jmenuju se Markétka a právě sem se narodila měřim celej pulmetr a vážím necely 4kilča tak se tu mějte já jdu spát a táta žr.t. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 dobry den vitame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 no pekne, nech sa jej dari )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 teda Vlasto, přijmi velikánskou gratulaci a pořádně to oslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Taky se připojuji ke gratulaci.Tak hlavně hodně zdravíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 tak jak jsi to oslavil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Pěkně, pane! Tak ať dělá další člen rodiny jenom radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Již jsem gratuloval přez SZ, ale ještě jednou se zde připojuji ke gratulaci a hlavně at hezky roste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Díkes kucí teprve dnes jsem si je dovez domů,takže na pořádnou oslavu zatím nedošlo páč jsem musel hlídat tu starší takže popíjení se asi spojí s májkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Také dodatečně gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.