Kulda Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Díky všem za vaše debilní bláboly. Mám problém s tím, že mi vypadává 5. rychlost a neřeším viskozitu oleje. Tak si prosím běžte kecat jinde nebo se držte tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 A jak ti vlastne jde zaradit 5? Zlehka nebo citis zoubky? Jeste me tak napadlo jestli ta 5 jde uplne domacknout (uplne zaradit) stavalo se mi na na G2 u spatecky vyskakovala a pak sem zjistil ze nebyla uplne zaskocena. Mohlo by to byt to same u tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Nějak se nám ztrácejí příspěvky!! Že by cenzura? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) jo Bolku holt si hraje na všemohoucího ještě chvíli a vyseru se tu na uplně všechno pokud to tu bude upravovat ten ..............píp DOKONCE SMAZAL I TEN PŘISPĚVEK KDE SEM UDÁVAL JAKÁ ZANČKA TO TAK ŘEŠILA BĚŽNĚ JE TO DEBIL A UŽ MĚ TO TU FAKT SERE POKUD TOMU BUDE VELET ON KONČIM TU lol lol lol Editováno: 27. Duben 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Ještě než to smaže a dá nám varování si nemůžu odpustit poznámku. Ze začátku jsem se některým jeho příspěvkům smál, ale už mi opravdu vadí vyloženě nemožné a nesmyslné rady. Nesnáším lidi, kteří se na něco hrajou. Pokud znám,nebo jsem se s problémem setkal mile rád poradím, pokud ne, držím ústa. A tak to chodí i v životě. Jen díky takovým odešli někteří TOP členové a založili své fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 jo Bolku holt si hraje na všemohoucího ještě chvíli a vyseru se tu na uplně všechno pokud to tu bude upravovat ten ..............píp DOKONCE SMAZAL I TEN PŘISPĚVEK KDE SEM UDÁVAL JAKÁ ZANČKA TO TAK ŘEŠILA BĚŽNĚ JE TO DEBIL A UŽ MĚ TO TU FAKT SERE POKUD TOMU BUDE VELET ON KONČIM TU lol lol lol DEMENTOU AKO SI TY TU NEPOTREBUJEME. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Ještě než to smaže a dá nám varování si nemůžu odpustit poznámku. Ze začátku jsem se některým jeho příspěvkům smál, ale už mi opravdu vadí vyloženě nemožné a nesmyslné rady. Nesnáším lidi, kteří se na něco hrajou. Pokud znám,nebo jsem se s problémem setkal mile rád poradím, pokud ne, držím ústa. A tak to chodí i v životě. Jen díky takovým odešli někteří TOP členové a založili své fórum. Ked sa ti MOJE RADY NEPACIA TAK ICH NECITAJ + NIC PODLA NICH NEOPRAVUJ A NEROB. Na nic SA NEHRAJEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tak co máš co mazat ty ZMETKU rady co tu dáváme My a jsou oprávněný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Notobi klid!! to.Prochy ,potřebuješ promluvit do duše. Všechno je to o psychologii osobnosti, umístění smajlíků napovídá, že máš "akutní" problém (doufám, že ne chronický)! Tohle pak smaž, bo to do tématu opravdu nepatří. Všem se za to omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 (editace) NOTOBI+BOLEK: NEMA VYZNAM REAGOVAT NA VASE PRISPEVKY VOCI MNE. NO COMMENT. BLBI LIDI TAKY LIDI. Editováno: 29. Duben 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulda Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Prosím smazat téma nebudu číst, jak se tu někdo dohaduje a dokazuje si, že je lepší než ten druhý a naopat. Tohle mě fakt nezajímá. Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.