Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Díky všem za vaše debilní bláboly. Mám problém s tím, že mi vypadává 5. rychlost a neřeším viskozitu oleje. Tak si prosím běžte kecat jinde nebo se držte tématu.

A jak ti vlastne jde zaradit 5? Zlehka nebo citis zoubky? Jeste me tak napadlo jestli ta 5 jde uplne domacknout (uplne zaradit) stavalo se mi na na G2 u spatecky vyskakovala a pak sem zjistil ze nebyla uplne zaskocena. Mohlo by to byt to same u tebe...

Nějak se nám ztrácejí příspěvky!! Že by cenzura? :)

jo Bolku holt si hraje na všemohoucího ještě chvíli a vyseru se tu na uplně všechno pokud to tu bude upravovat ten ..............píp

DOKONCE SMAZAL I TEN PŘISPĚVEK KDE SEM UDÁVAL JAKÁ ZANČKA TO TAK ŘEŠILA BĚŽNĚ JE TO DEBIL A UŽ MĚ TO TU FAKT SERE POKUD TOMU BUDE VELET ON KONČIM TU lol lol lol lol lol lol lol

Upraveno od notobi

Ještě než to smaže a dá nám varování si nemůžu odpustit poznámku. Ze začátku jsem se některým jeho příspěvkům smál, ale už mi opravdu vadí vyloženě nemožné a nesmyslné rady. Nesnáším lidi, kteří se na něco hrajou. Pokud znám,nebo jsem se s problémem setkal mile rád poradím, pokud ne, držím ústa. A tak to chodí i v životě.

Jen díky takovým odešli někteří TOP členové a založili své fórum.

jo Bolku holt si hraje na všemohoucího ještě chvíli a vyseru se tu na uplně všechno pokud to tu bude upravovat ten ..............píp

DOKONCE SMAZAL I TEN PŘISPĚVEK KDE SEM UDÁVAL JAKÁ ZANČKA TO TAK ŘEŠILA BĚŽNĚ JE TO DEBIL A UŽ MĚ TO TU FAKT SERE POKUD TOMU BUDE VELET ON KONČIM TU lol lol lol lol lol lol lol

:smich::palec2: DEMENTOU AKO SI TY TU NEPOTREBUJEME. lol:prc:

Ještě než to smaže a dá nám varování si nemůžu odpustit poznámku. Ze začátku jsem se některým jeho příspěvkům smál, ale už mi opravdu vadí vyloženě nemožné a nesmyslné rady. Nesnáším lidi, kteří se na něco hrajou. Pokud znám,nebo jsem se s problémem setkal mile rád poradím, pokud ne, držím ústa. A tak to chodí i v životě.

Jen díky takovým odešli někteří TOP členové a založili své fórum.

:palec2::smich: Ked sa ti MOJE RADY NEPACIA TAK ICH NECITAJ + NIC PODLA NICH NEOPRAVUJ A NEROB. :):prc:

Na nic SA NEHRAJEM. ;):)

tak co máš co mazat ty ZMETKU rady co tu dáváme My a jsou oprávněný

Notobi klid!!

to.Prochy

,potřebuješ promluvit do duše. Všechno je to o psychologii osobnosti, umístění smajlíků napovídá, že máš "akutní" problém (doufám, že ne chronický)! Tohle pak smaž, bo to do tématu opravdu nepatří. Všem se za to omlouvám.

NOTOBI+BOLEK: NEMA VYZNAM REAGOVAT NA VASE PRISPEVKY VOCI MNE. NO COMMENT.

BLBI LIDI TAKY LIDI.

Upraveno od PROCHY603

• Autor

Prosím smazat téma nebudu číst, jak se tu někdo dohaduje a dokazuje si, že je lepší než ten druhý a naopat. Tohle mě fakt nezajímá.

Zdar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.