rokane Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 (editace) zdravím všechny.potřebuji poradit,kluk si podával přihlášku na automechanika a autoelektrikáře.Byl přijat na obě a ted nevíme kam je to lepší.Prosím o názory.Díky Editováno: 23. Duben 2010, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 ja bych sel na elektriku. nevim proc ale myslim si ze mista na autoelektrikare do budoucna nebudou tak vyzobany jako mechanik .) pirpadne podnikani v tom bude asi zlatej dul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Já jsem vyučený automechanik a na naší škole to bylo tak, že automechanik musel umět znát krom mechaniky i autoelektriku a autokarosárnu. Kdež to elektrikář pouze elektriku.. Tím pádem automechanik ví (nebo by měl znát) z každeho něco Ale záleží co mu je bližší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 já studuju autotronika, ale kdybych si měl vybrat mezi automechanikem a autoelektrikářem tak bych šel na mechanika, jelikož berou i částečně tu elektriku, zatímco elektrikáři ti (aspoň unás) se furt akorát "répó" v rádiích apod. takže k autum moc zaměřeni nemají se mi zdá. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Jsi taky myslim že automechanik ma takovy "širši" zaběr v tom co by měl umět,ale at jsi vybere to co je mu bližši .To je totiž nejduležitějši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 díky všem za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.