PROCHY603 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Precitajte si to: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 todle je opravdu smutné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 to snad aní není smutné, to bych blil, já nejsem rasista, ale rád je nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 to si dělá někdo prdel???! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Bohužel to takto chodí a tito asociální spoluobčané toho náležitě využívají :aggressive: :aggressive: a já jak ko.ot když chci něco navíc tak musím na přesčas kterým se mi zvedou daně pro tyhle zmr.y!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Moji zene kdyz byla jeste na materske a chtela nejaky socialni priplatek na obleceni nebo neco takoveho,tak ji pani socialni pracovnice rekla: Jooo mila pani jdete pozde,uz tady byli cigani..... No comment.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Jak to tak čtu, tak rasista co se týče cigánů jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Je to fakt pravda? Já myslel, že když někdo nepracuje tak na důchod nemá nárok. To by chtělo dát k ústavnímu soudu. Tohle je nespravedlivé, když mají bohatí dostávat více, tak ti co nepracovali by měli dostat hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Nejdříve by si měli zamést na vlastním prahu svůj bordel a pak se srát do nás. A že poslanci a senátoři České republiky dělají z většiny menšinu, to je taky k nevíře. Ale ono to u těchto asociálních skupin jde bezvadně. A proč by toho nevyužívali, vždyť jim to nabízíme a ještě jim ukazujeme jak na to. Kdo poctivě pracuje, je bit a bude bit. Bohužel tyto asociální živly mám denně v řešení. Byste se divili, kolik těch peněz vlastně mají za to, že nic nedělají. Je to bordel, nic víc než bordel. Už nám chtejí sebrat i kocoura Mikeše, no to je vrchol!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Smutná pravda . A to s tím Mikešem mě vážně dorazilo, zrovna tak jako to vyučování romštiny na ZŠ! Už nevědi co by si vymysleli! Nevím kdo je tu diskriminovanej...naposled když jsem byl v makru a přede mnou u kasy 3 cikáni (v životě jsem tam žádnýho neviděl, tak byl asi v makru den otevřených dveří) a paní pokladní jim valila jednu igelitku za druhou jako by to byla samozřejmost. Bílej je rád, když dostane jednu na nějaký ty hadříky. Jak bylo napsáno výše, nejsem rasista, ale tyhle fakt nemusím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Pánové, tohle je nekonečnej boj. Jsou to chudáci, nemaj práci, strašně rádi by pracovali. Ale sociální dávky uměj pěkně rozfofrovat, nejvíc mě bere když stojí z 10ti igelitkama před obchoďákem a čekaj na taxík. Děsím se toho, čeho se s nima ještě dožijem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.