Přejít na obsah

PRE VSETKYCH NA SK AJ CZ

PROCHY603

Doporučené příspěvky

Nejdříve by si měli zamést na vlastním prahu svůj bordel a pak se srát do nás. A že poslanci a senátoři České republiky dělají z většiny menšinu, to je taky k nevíře. Ale ono to u těchto asociálních skupin jde bezvadně. A proč by toho nevyužívali, vždyť jim to nabízíme a ještě jim ukazujeme jak na to. Kdo poctivě pracuje, je bit a bude bit. Bohužel tyto asociální živly mám denně v řešení. Byste se divili, kolik těch peněz vlastně mají za to, že nic nedělají. Je to bordel, nic víc než bordel. Už nám chtejí sebrat i kocoura Mikeše, no to je vrchol!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Smutná pravda :( . A to s tím Mikešem mě vážně dorazilo, zrovna tak jako to vyučování romštiny na ZŠ! Už nevědi co by si vymysleli! Nevím kdo je tu diskriminovanej...naposled když jsem byl v makru a přede mnou u kasy 3 cikáni (v životě jsem tam žádnýho neviděl, tak byl asi v makru den otevřených dveří) a paní pokladní jim valila jednu igelitku za druhou jako by to byla samozřejmost. Bílej je rád, když dostane jednu na nějaký ty hadříky. Jak bylo napsáno výše, nejsem rasista, ale tyhle fakt nemusím!

Odkaz ke komentáři

Pánové, tohle je nekonečnej boj. Jsou to chudáci, nemaj práci, strašně rádi by pracovali. Ale sociální dávky uměj pěkně rozfofrovat, nejvíc mě bere když stojí z 10ti igelitkama před obchoďákem a čekaj na taxík. Děsím se toho, čeho se s nima ještě dožijem. :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...