nothing Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Zdravím, sice mám auto přes rok, ale sem tu nově, tak prosím nekamenovat Zůstali mi doma kola po alfě 156 (tj.: rozteč 5x98, střed. díra 58,1), koupil jsem šrouby na změnu rozteče a středící kroužky, ale vzhledem k tomu, že mi kolo nedosedá(velký rádius u dosedací plochy), musim koupit ještě podložky 5 mm a do kol ze 14mm děr udělat 17( u alfy asi nemysleli na to, že je někdo bude chtít dát na jinou rozteč), v čemž není problém (pracuji jako frézař). Jedná se mi o to, jestli už toho nebude trochu moc na změny, jestli s tím třebas někdo nemá zkušenost atp., vzhledem k tomu, že se jedná o kola, tak bych byl nerad, aby mi někde třeba uletělo. Jinak, to kolo i s těmi podložkami bude sedět celou dosedací plochou, která je původní, takže tam budu jen zvětšovat ty díry a šroub tam vleze cca 15 mm, jako u origo kol. Díky moc za jakoukoliv radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Predaj tie kolesa co mas z tej ALFY 156 a kup kolesa ktore pasuju presne na tvoju OCTAVIU. A nemusis riesit podlozky a ci ti koleso odpadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Také bych to tak viděl.Takové úpravy bych si tam nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.