raca Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 tak ještě jednou,dělal jsem to imbusem šrouby jsem nezničil a šlo to povolit.takže než abych lítal po městě a shaněl ten spravny tisícihran použil jsem logicky to co je doma.nikoho nenutim aby to udělal jako já jen říkam že existuje alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LELA66 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Ahoj.Vložím se do diskuse.Sedačku jsem vyndal,ale potřebuji poradit jakým bitem XZN sundat opěrku sedadla.Na každé straně jsou dva.Poradíte?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 nechci kecat, ale je tam tuším XZN 8...pozítří se ti můžu podívat a říct na 100%, nebo to změř podle torxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ja som sedačky mal vonku kvôli poťahom a treba bnato tisíchran 10-ka (konkrétne je tých hrán 13). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.