Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ozi nevíš o volném prac.místě??

kamarade, snad neco nehledas?Doma na jihu by se neco naslo.

• Autor

jj kamaráde, hledám. ale tady v Praze, zatím nemám v plánu se vracet na jih a tady se taky něco najde, jen se musí hledat

• 1 měsíc později...
  • Autor

koukám Ozi, že jsi konečně prodal kola. jaký si pořídíš dál??

jj, kolecka jsou fuc... :)

no covece ani nevim, pote co jsem videl kamaradovo hliniky po zimne v praze tak me to zase nejak preslo mit na aute litaky do toho marastu. takze se asi vratim k plechacum a koupim na ne nejake potupne poklice... :(

a co ty? nechas si audi litacky???

• Autor

já bych se toho zas tak nebál.reznout ti budou i plechy

zatím jo, teď jsem začal řešit byt, tak auto moc neřeším.ale pokud nebude finanční nouze, tak bych si je chtěl nechat

jj, ale kamosocvi sul z vnitrni strany uplne vyzrala vodici linky do kterych zapada pneumatika. takze disky musel vyhodit... :( a to mel originalni disky, nic mekeho nebo tak... :(

jdes do nejake hypoteky? mas nejakou hodne dobrou moznost?

• Autor

až takhle moc??to je nějaký divný. že by byla sůl tak moc agresivní?

bereme si úvěr a kupujeme byt v Uhříněvsi (teda snad nám schválí úvěr) a pak se chci pustit do malý rekonstrukce

covece a jakej byt? ja taky po necem koukam, takze me to celkem zajima - kdyztak nejake detailnejsi info hod plz do sz, teda jestli se ti chce ;)

jinak taky jsem te soli moc neveril, ale zase je pravda ze je ji hodne tady v praze a on prakticky jinde nejezdi. a hlavne je asi problem, jak to natece mezi disk a pneu a pak to celou zimu muze vklidku zrat :(

kdyz to zul tak mi to ukazoval a koukali jsme na to jak dementi oba, proste nechapacka...

• Autor

tak pokud koupíš alu, tak je budeš muset častěji umývat, aby se ti to nestalo.ale zase jezdíš občas na jih, tak tam ti to vyplavý voda a nebude to tak strašný :palec2:

no to me taky napadlo, ale nejak si nejsem jist kolik toho najezdim letosni sezonu mimo prahu..

mozna se uvidi ze to bude jinak nekdy pristi rok,ale letos to asi necham vyhnit... ;)

• 1 měsíc později...

Přátelé škodovek,

je tu někdo z budějc? a má někdo ucpaný trubky, nebo stoupačky prasklý? :D

bude někdy v jižních čechách sraz, nebo jinak, scházíte se lidi tady z fóra? Já bych třeba zašel do hospůdky na kus řeči, co vy na to?

Škoda forever...

Upraveno od Majra21

no z budejc tu urcite nekdo, ja teda jsem asi 17 kilaku za budejcema, nicmene, tedko uz tak nejak dlouhodobe jsem spis v praze, ale myslim ze teoreticky by se neco domluvit dalo - akorat teda netusim kdy :(

Jihočechů je tu dost, aĺe jak říká Ozi, času fakt málo. Já už se dva roky chystám do Prahy na sraz a stále nic.

• Autor

já jsem na tom jak Ozi, mám to do ČB cca 40 km, ale přes týden jsem v Praze

Zdravím jihočechy.Může se k Vám vecpat? Nějaké setkání nebo srazík nechystáte?

klido se k nam pridej :)

bohuzel se srazikem to moc ruzove nevypada - coz jsme ted zrovna rozebirali v nekolika poslednich postech... :(

jinak jsem koukal na tvoje Monte Carlo a vypada moc pekne - kdyby to bylo trochu vetsi asi bych nad tim hodne premyslel ;)

• Autor

Zdravím jihočechy.Může se k Vám vecpat? Nějaké setkání nebo srazík nechystáte?

vecpat se můžeš :-)

srazík by jsme mohli na někdy naplánovat, nejlépe, ale někdy o víkendu, přes týden jsem v Praze

no je fakt ze neco by jsme dat mohli, ale je potreba se domluvit hodne dopredu... ;)

ale pak bych kazdopadne prijel...

víš co se říká? Nic se nemá plánovat. Čím více plánuješ, tím je větší pravděpodobnost, že ti do toho vždy něco vleze. :smich:

Co se mě týče,tak když budu vědět dva týdny dopředu a bude to na jihu Čech,tak určitě přijedu.Po prázdninách někdy v září? To už nebude takový blázinec.

jo zari by slo, ale asi radeji az konec, o vikendech nejak budu mit uz skolu ale asi by se to dalo nejak prizpusobit, protoze to nebude asi tak casto... ;)

klido bych dorazil... :)

jsem na Jihu furt, tak domluvte nejaky misto a datum. Priklanel bych se taky az ke konci zari, na zacatku me ceka jeste nejaka dovča. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.