Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to nevim, nekde jsem to kdysy cetl, ale nejak si to uz nepamatuju, ale porad to ma ten cumak jako Sup a ten se mi proste moc nelibil...

o vikendu me to taky ceka... ;)

já radši ještě počkám, ale už se na kolečka móóc těším. :)

no ja bych musel cekat az do kvetna a to se mi moc nechce, takze asi nebude jina moznost nez o vikendu prehodit...

• Autor

ráno se probudím a bílo :feve: ale nevydržel jsem a dal jsem letní kolečka. v týdnu má být už hezky, tak trochu sběhu o víkendu mi nemůže ublížit :)

ja jsem chtel prezout vcera pred cestou do prahy a nakonec jsem se k tomu nedostal, protoze kdyz jsem prijel pro pneu na chalupu tak bylo bilo a toho jsem se bal, prece jen cesta do prahy neni tak kratka a nechtel jsem riskovat, takze se prezouvani odklada o cca mesic... :(

no jel jsem s plnym autem lidi tak jsem to nechtel riskovat... ;)

mimochodem sem zapomnel napsat, delali jsme chip na sluzebni OII FLce a teda fakt paradicka, auticko uz lita skoro jak letadlo :)

• Autor

ten by se mi taky líbil , jen je škoda, že na benzín je drahej a nic moc výkon :feve:

no me s tim pomahal znamy zde z fora a stalo to asi jen tri a pul tacu, takze parada... ;)

akorat nevim jestli by se to na benzinu nejak razantne promitnulo, koukal si na to nejak detailneji?

• Autor

kouka jsem na jednu firmu, tam by uměli zvednout výkon o cca 9 kw, ale pár kluků mi to tady na foru nedoporučovalo, že už je výkon dost našlapanej, tak nevím, zda by to něco udělalo s motorem nebo ne

no ja nevim, u tech 16V sem jako o cipu nic moc neslysel, jen jeden znamej to ma a ten rikal ze to ani nepoznal - a to to mel odbrzdeno... :(

ja myslim ze ty diesly jsou na tohle prece jen o trochu lepsi

• Autor

spíš o hodně lepší. budu si muset počkat na další auto, krterý bude jedině naftička

jj, diesel ma v tomhle svoje kouzlo, ja jsem to poznal pred peti lety, kdyz jsem si koupil prvni Octavku a nemenil bych... ;)

• 2 týdny později...
  • Autor

zdravím všechny, prodávám svoje zimní pneu s pneumatikama 5 mm vzorku. cenu nabídněte. díky

co planujes na zimu? nejake lite?

jinak myslim ze tedko zimaky asi moc dobre prodat nepujdou :( ja se o to snazim nejakou dobu uz a nejde to :(

nejsou nahodou stejny? pripadne posli fotku at vim :)

aha, ty znam, ale tam pisou ze jsou to litaky a to jsem si taky myslel... :)

Upraveno od Ozi Toretto

jj, to jo :) a vypadaji pekne ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.