Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

jj, kolecka jsou fuc... :)

no covece ani nevim, pote co jsem videl kamaradovo hliniky po zimne v praze tak me to zase nejak preslo mit na aute litaky do toho marastu. takze se asi vratim k plechacum a koupim na ne nejake potupne poklice... :(

a co ty? nechas si audi litacky???

Vloženo

já bych se toho zas tak nebál.reznout ti budou i plechy

zatím jo, teď jsem začal řešit byt, tak auto moc neřeším.ale pokud nebude finanční nouze, tak bych si je chtěl nechat

Vloženo

jj, ale kamosocvi sul z vnitrni strany uplne vyzrala vodici linky do kterych zapada pneumatika. takze disky musel vyhodit... :( a to mel originalni disky, nic mekeho nebo tak... :(

jdes do nejake hypoteky? mas nejakou hodne dobrou moznost?

Vloženo

až takhle moc??to je nějaký divný. že by byla sůl tak moc agresivní?

bereme si úvěr a kupujeme byt v Uhříněvsi (teda snad nám schválí úvěr) a pak se chci pustit do malý rekonstrukce

Vloženo

covece a jakej byt? ja taky po necem koukam, takze me to celkem zajima - kdyztak nejake detailnejsi info hod plz do sz, teda jestli se ti chce ;)

jinak taky jsem te soli moc neveril, ale zase je pravda ze je ji hodne tady v praze a on prakticky jinde nejezdi. a hlavne je asi problem, jak to natece mezi disk a pneu a pak to celou zimu muze vklidku zrat :(

kdyz to zul tak mi to ukazoval a koukali jsme na to jak dementi oba, proste nechapacka...

Vloženo

tak pokud koupíš alu, tak je budeš muset častěji umývat, aby se ti to nestalo.ale zase jezdíš občas na jih, tak tam ti to vyplavý voda a nebude to tak strašný :palec2:

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Přátelé škodovek,

je tu někdo z budějc? a má někdo ucpaný trubky, nebo stoupačky prasklý? :D

bude někdy v jižních čechách sraz, nebo jinak, scházíte se lidi tady z fóra? Já bych třeba zašel do hospůdky na kus řeči, co vy na to?

Škoda forever...

Editováno: , autor: Majra21
Vloženo

klido se k nam pridej :)

bohuzel se srazikem to moc ruzove nevypada - coz jsme ted zrovna rozebirali v nekolika poslednich postech... :(

jinak jsem koukal na tvoje Monte Carlo a vypada moc pekne - kdyby to bylo trochu vetsi asi bych nad tim hodne premyslel ;)

Vloženo

Zdravím jihočechy.Může se k Vám vecpat? Nějaké setkání nebo srazík nechystáte?

vecpat se můžeš :-)

srazík by jsme mohli na někdy naplánovat, nejlépe, ale někdy o víkendu, přes týden jsem v Praze

Vloženo

Co se mě týče,tak když budu vědět dva týdny dopředu a bude to na jihu Čech,tak určitě přijedu.Po prázdninách někdy v září? To už nebude takový blázinec.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...