Jindra Marinč Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Ahoj, ná mé fabii I se mi začali dost přehřívat oba přední kotouče.Třmen tam je FS III.Čím by to mohlo být zaviněno?Předem díky.Jindra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Příteli okřídleného šípu, zajímá mne jak zdochází k přehřát? Zda jízdou z kopce, to se kotouče mohou dosti zahřát, či když jedeš po rovince a nebrzdíš a přez to jsou teplé či horké. Napadá mne možné dva problémy: přidřené ( zarezlé pístky v brzdovém třmeni) či přidřené vodící čepy na brzdovém třmeni či kombinace obojího.Nic jiného reálného, mne Bohu-žel nenapadá. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Jo jo trochu se rozepis kdy to dela =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindra Marinč Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Děla to při běžné jízdě.Kotouče jsou rozehřány tak, že se na ně nedá sáhnout.Jelikož se začal teplem deformovat plast na poklici tak jsem to dal opravit.Jsem zvědavej co to bude.Každopádně díky.Dám vědět co to nakonec bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.