Danniell Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 (editace) Ahoj kluci mám Oktavku 2002 kombi a pri použiti zadniho stereče jsem zjitil ze misto skla mi mi stíra páte dveře Jeho vychozi poloha ja na levo a potreboval bych ho dát na pravo aby stíral tech spravnych 180 stupnu na skle a ne zadni dvere! Odedendal jsem kryt matice na zadnim stěrači, odšrouboval ji a zkousel jsem sterač vytahnout v umyslu ze je umisteny na tisicihranu a jen ho prehodit ale neslo! Nemáte nekdo prosim vás radu jak to udelat aby to normálne stiralo diky moc. Editováno: 29. Duben 2010, autor: Danniell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seki1 Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Ak sa pozeras zo zadu, mas ho nalavo a ma byt napravo. Jednoducho, ak odtiahneš plastovú krytku, pod ňou máš matku, tuším na 13stku kľúč, tú vyskrutkuješ, a stierač vytiahneš. Ide to dosť ťažko, ja som to robil preto, lebo lebo keď stieral tak došiel naľavo až pod sklo, tak som ho jeho začínajúcu polohu dával nižšie a už stiera ako má. Ten istý princíp ako pri predných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.