Duben 8, 200619 r Tak uz mi to take dorazilo... Tak jsem to hned prehodil! A tady je vysledek... moc pekny, skoda jen ze to nejsou 17ky
Duben 9, 200619 r posledni Kolečka moc krásný, ale ten brzdovej kotouč je proti nim směšně malinkej..... to mas pravdu
Duben 9, 200619 r Asi ne každýmu se budou líbit, důležitý je, že se to tak líbí mě. Výsledek včerejšího snažení.
Duben 9, 200619 r Asi ne každýmu se budou líbit, důležitý je, že se to tak líbí mě. Výsledek včerejšího snažení. áááá Ronal LZ ale tipuju 15",ale vypadaj dobře Upraveno Duben 9, 200619 r od Borg
Duben 9, 200619 r Jsou to šestnáctky. dokonce,ony maj takovej trochu masivnější design,který je opticky zmenšuje
Duben 9, 200619 r Tak uz mi to take dorazilo... Tak jsem to hned prehodil! A tady je vysledek... moc pekny, skoda jen ze to nejsou 17ky Chtel jsem 16", mam 16".skoda je jen to auto!
Duben 9, 200619 r Tak uz mi to take dorazilo... Tak jsem to hned prehodil! A tady je vysledek... pěkné pěkné Dane
Duben 10, 200619 r Mno taky se pochlubim, dneska jsem prezul, foceno telefonem, takze HRUZA - nicmene neco malo videt snad i je
Duben 11, 200619 r a celkovy pohled z boku... mohly bejt vetsi, ale z me strany 100% spokojenost Njn, jde jen o to na jakou velikost jsi zvykla, ale pamatuj - vetsi je vzdycky lepsi aneb - na velikosti vzdy ZALEZI
Duben 11, 200619 r na velikosti muzskeho udiku ano, ale ty kolecka me tak staci, navic by nesly zapsat do TP
Duben 11, 200619 r a celkovy pohled z boku... mohly bejt vetsi, ale z me strany 100% spokojenost Pěkné kolečka
Duben 11, 200619 r Ja dneska sundal zimni 15" a dal letni 16" a kurva po ty Praze to nak drnca, 17ky a tuhej podvozek, to bych se asi posral, jak na tom muzete, hlavne nekteri po Praze, jezdit
Duben 11, 200619 r na velikosti muzskeho udiku ano, ale ty kolecka me tak staci, navic by nesly zapsat do TP Kolečka jsou vážně pěkná,ale je veliký omyl,že na Oktu nedostaneš ofigo větší kola. Větší:
Duben 11, 200619 r na velikosti muzskeho udiku ano, ale ty kolecka me tak staci, navic by nesly zapsat do TP Kolečka jsou vážně pěkná,ale je veliký omyl,že na Oktu nedostaneš ofigo větší kola. Větší: Ale dostaneš
Duben 11, 200619 r a celkovy pohled z boku... mohly bejt vetsi, ale z me strany 100% spokojenost Docela pěkné, až na ten nápis "Made In Italy".
Duben 11, 200619 r na velikosti muzskeho udiku ano, ale ty kolecka me tak staci, navic by nesly zapsat do TP Kolečka jsou vážně pěkná,ale je veliký omyl,že na Oktu nedostaneš ofigo větší kola. Větší: Ale dostaneš A co jsem psal já?Že ano a to i 19" stačí se podívat do těch příloh.
Duben 11, 200619 r No a já tam mám zase ty už 2 roky staré STARY od STILAUTA v 16" Bohužel na nové není, dům je přednější No a já je už i jemně odřel, jelikož jsem tatar a obrubník byl dost vysoký
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.