Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

trefa MAK Blade 16" lol

Díky za názor, i mne sa zdaly nejaké hrubé a konfigurátor to odhalil :D

A tieto už sú lepšie Dezent G

Tyhle jsem videl hodne v zime... Na leto nevim, ale pokud se ti libeji, neni co resit! ;)

... Výrobce neznám, prej jsou nějaký německý

Jóóó to jsou německý, ty znám, je to značka GMZNS - Gruzínský metalurgicky závod nepřesného strojírenství :palec2::smich::smich::smich:

A tady jsou moje! chromy sly pryc!

A hele Škoda Octavia Combi Kofllroad :smich:

Kucí, musí se nechat, pěkné kolesa tam máte :palec2:

taky se musím pochlubit  -_-

o vypadá na Blade,ne?

Vypadají dobře,nemáš foto z boku? :unsure:

trefa MAK Blade 16" lol

Já jsem je měl minulé léto ty Blade 16". A pak jsem je prodal za 9000,-kč. A ted jsem spokojený jěště více s 17".

na přání ještě z boku

post-24-1175603761.jpg

na přání ještě z boku

Skoro jako moje kdysi... :palec2:

post-24-1175608097.jpg

To jsou moje 16". :p

Prý jsou z L&K, neví někdo?

Jsou to z Laurina do modelovýho roku 2001, ty fotky co se tu dávaly jsou nejznámější, ale na Lauriny se dávali od 8.2000 /facelift/ ;)

super kola. Nejsou moje, ale někdo mi poslal fotky na mail. :palec2:

post-873-1175718019_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

mmm...tydle kola opravdu muzu :palec2: ..a pri pohledu ze zadu z nich jde respect ;)

post-4984-1175773066_thumb.jpg

Upraveno od Jeronymo

:prc:

Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... :( Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. :D

Když tu byly zmiňovaný L&K, tak tady jsou ty moje

post-1015-1175783158_thumb.jpg

Upraveno od Paul

povedena kola!!! -_-

povedena kola!!! -_-

taky jsem je hned bral, když mi je nabízel v pneuservise :skoda:

Dezent F ;)

Pecka!!Tyhle kola jsem chtel,jenze jsem nevedel jak s tim ET 42 jestli se pri sirce 8" vejdou do podbehu a nebudou drhnout o tlumice a nikdo mi poradne nebyl schopen odpovedet... :( Tak jsem se na to vyprdnul a koupil Mille Miglia HT3 a i tak jsem spokojenej.. :D

Vím, že teď ti to je prd platné, ale co jsem si nyní za posledních 14 dní pročetl o elktronech, tak mohu na 90% říci, že by ti to na Octavii nedělalo bordel, bylo by to OK. Ale je to jen můj názor amatéra-samouka. :palec2:

Dezent F ;)

To jsou ty správné koa :palec2:

Vím, že teď ti to je prd platné, ale co jsem si nyní za posledních 14 dní pročetl o elktronech, tak mohu na 90% říci, že by ti to na Octavii nedělalo bordel, bylo by to OK. Ale je to jen můj názor amatéra-samouka. :palec2:

NO tak to dik za radu.. ;) Jako neda se nic delat..I tak jsem spokojenej s vyberem..Ale je fakt,ze po tom co sem si precetl tvou odpoved,tak o tom premyslim,ale menit nebudu..

Ja kdyz vybiral,tak jsem toho taky mraky precet a napsal hafo mailu,ale i v krame,kde ty kola maji,nebyli schopni mi odpovedet a snazili se mi vnutit i podlozky,coz sem nechtel...Ale co,tak si je koupim treba na ORS II,jestli nekdy bude,nebo je budu treba jednou mit primo na ty RS4.. :D:t:smich::smich:

Takhle vypada nejhezci alu :(

post-1286-1175880035_thumb.jpg

Upraveno od JasteR

Takhle vypada nejhezci alu :(

Ty pííííí*o!!!Co jsi delal?To asi byla docela morda ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.