Červenec 28, 200619 r Znam, nevypadaj spatne, taky jsem na ne jeden cas koukal a daj se sehnat dost levne, treba 17" za 2800,- To ne, ale alespoň v mojí lokalitě jsou ale také dost ohrané ...
Červenec 28, 200619 r Znam, nevypadaj spatne, taky jsem na ne jeden cas koukal a daj se sehnat dost levne, treba 17" za 2800,- Udrzba bude porod... Jinak souhlasim, ze ujdou...
Červenec 28, 200619 r Znam, nevypadaj spatne, taky jsem na ne jeden cas koukal a daj se sehnat dost levne, treba 17" za 2800,- To ne, ale alespoň v mojí lokalitě jsou ale také dost ohrané ... ..?
Srpen 13, 200619 r Tak už je to tady tohle už není fotomontáž. Allesio F1 16" Pneu Pirreli P6000 205*55, které jsem tady na foru koupil jeté.
Srpen 13, 200619 r Je to paráda jak jsou širší tak nejsou tak utopené jako ty škodovácký a vypadá to pěkně
Srpen 13, 200619 r Tak už je to tady tohle už není fotomontáž. Allesio F1 16" Pneu Pirreli P6000 205*55, které jsem tady na foru koupil jeté. Moc pěkné Hele nevíte kde vytahují blatníky a jestli se to u Octy dá ? Mám totiž v plánu 17" 225, což už tak chytá o podběhy i na té čtyřkolce, a když se podívám na ty mé smutné 2cm podložky co mi leží v garáži ...
Srpen 13, 200619 r A jezdí se na nich parádně auto sedí jako přibité Vypadá to super! Holt kola dělají auto
Srpen 13, 200619 r teda na 205kach to nemuze byt jak prilepeny 1 centak na kazdym kolu nejde tak poznati
Srpen 13, 200619 r Zabiak: Trochu premyslim, zda by nebyl zadni buben hezci tmavsi sedivou, spise do cerna. Na dalku urcite (mam to take takto, proto premyslim)
Srpen 14, 200619 r Nj možná trošku placebo a taky jsou tam lepší gumy s lepším vzorkem, ale mě přijde, že se to i miň houpe, ale možná se mi to taky jen zdá . Jinak ty bubny máš asi pravdu souhlasím chtělo by to, až budu sundavat kola tak je udělám tmavší.
Srpen 14, 200619 r to Zabiak: a nebyly by pod takový krásný kolečka úplně nejlepší dozadu kotouče? Já sám sem je měnil podle návodu na Tvých stránkách.
Srpen 14, 200619 r Nj možná trošku placebo a taky jsou tam lepší gumy s lepším vzorkem, ale mě přijde, že se to i miň houpe, ale možná se mi to taky jen zdá . Jinak ty bubny máš asi pravdu souhlasím chtělo by to, až budu sundavat kola tak je udělám tmavší. Ty bubny urcite, naposledy jsem je mel taky takhle a uz nikdy vice, zlata cerana aspon zanikly
Srpen 14, 200619 r jak tak kukam ta vsetci mate dezent F alebo aspon variaciu na tieto disky nabidka/poptavka, hold se libi no
Srpen 14, 200619 r Jaster: iste ja som nepisal ze niesu pekne, tiez som ich mal v plane ale ked som ich zacal vidiet pomaly na kazdom druhom aute tak som si to rozmyslel, predsa len ked kupujem alu. disky tak ich kupujem aj s istou chutou sa odlisit od vsetkych "seriovych" aut, byt proste aspon v niecom iny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.