Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Znam, nevypadaj spatne, taky jsem na ne jeden cas koukal a daj se sehnat dost levne, treba 17" za 2800,-

To ne, ale alespoň v mojí lokalitě jsou ale také dost ohrané ...

Znam, nevypadaj spatne, taky jsem na ne jeden cas koukal a daj se sehnat dost levne, treba 17" za 2800,-

Udrzba bude porod... ;) Jinak souhlasim, ze ujdou...

To ne, ale alespoň v mojí lokalitě jsou ale také dost ohrané ...

..?

No právě:) jsou pěkný a levný, koukal jsem na 16 za 2538 Kč nekup to -_-

Tady jsou moje...Titany :)

post-24-1154180120.jpg

Tak jsem je obědnal

• 2 týdny později...

Tak už je to tady tohle už není fotomontáž. Allesio F1 16" Pneu Pirreli P6000 205*55, které jsem tady na foru koupil jeté. -_-

post-24-1155486768.jpg

Je to paráda jak jsou širší tak nejsou tak utopené jako ty škodovácký a vypadá to pěkně

post-24-1155486866.jpg

Vzorek jako nový. :)

post-24-1155486976.jpg

A jezdí se na nich parádně auto sedí jako přibité

post-24-1155487142.jpg

Tak už je to tady tohle už není fotomontáž. Allesio F1 16" Pneu Pirreli P6000 205*55, které jsem tady na foru koupil jeté. -_-

Moc pěkné lol

Hele nevíte kde vytahují blatníky a jestli se to u Octy dá ? Mám totiž v plánu 17" 225, což už tak chytá o podběhy i na té čtyřkolce, a když se podívám na ty mé smutné 2cm podložky co mi leží v garáži ...

A jezdí se na nich parádně auto sedí jako přibité

Vypadá to super! Holt kola dělají auto ;)

teda na 205kach to nemuze byt jak prilepeny :)

1 centak na kazdym kolu nejde tak poznati

Zabiak: :specool:

Trochu premyslim, zda by nebyl zadni buben hezci tmavsi sedivou, spise do cerna. Na dalku urcite (mam to take takto, proto premyslim) :D:huh::huh:

Nj možná trošku placebo a taky jsou tam lepší gumy s lepším vzorkem, ale mě přijde, že se to i miň houpe, ale možná se mi to taky jen zdá :D . Jinak ty bubny máš asi pravdu souhlasím chtělo by to, až budu sundavat kola tak je udělám tmavší. -_-

moje koliesko ;)

post-24-1155548682.jpg

to Zabiak:

a nebyly by pod takový krásný kolečka úplně nejlepší dozadu kotouče? Já sám sem je měnil podle návodu na Tvých stránkách.

Nj možná trošku placebo a taky jsou tam lepší gumy s lepším vzorkem, ale mě přijde, že se to i miň houpe, ale možná se mi to taky jen zdá :D . Jinak ty bubny máš asi pravdu souhlasím chtělo by to, až budu sundavat kola tak je udělám tmavší. -_-

Ty bubny urcite, naposledy jsem je mel taky takhle a uz nikdy vice, zlata cerana aspon zanikly ;)

Taky prihodim jednu fotecku ;)

post-24-1155554439.jpg

taky přihodím jednu :D

post-24-1155555166.jpg

jak tak kukam ta vsetci mate dezent F alebo aspon variaciu na tieto disky

taky přihodím jednu :D

jenze tohle neni ALU ale WOODY :D:p :laugh.gif

jak tak kukam ta vsetci mate dezent F alebo aspon variaciu na tieto disky

nabidka/poptavka, hold se libi no :D

Jaster: iste ja som nepisal ze niesu pekne, tiez som ich mal v plane ale ked som ich zacal vidiet pomaly na kazdom druhom aute tak som si to rozmyslel, predsa len ked kupujem alu. disky tak ich kupujem aj s istou chutou sa odlisit od vsetkych "seriovych" aut, byt proste aspon v niecom iny

a proto mam ronal r39

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.