Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Palo tak to je vysoko!!! :palec2:

Jsi opět originál!!! :o:rock:

Byla snaha se odlišit. Jinak díky. Padly mi do oka ihned. Jsou to 16", kdo se ptá proč né 17" a výš, tak ať se koukne na stav silnic v ČR, toť moje odpověď :palec2:

Vloženo

Jsou zajímavé ;) I když já uprostředňuji disky světlé, stříbrné,chrom... Ale tobě se líbí a to je důležité. Tak ať slouží a bacha na díry na cestách. Bylo by jich škoda...těch kol samozřejmě.. :palec2:

Vloženo

Jak říkám, hlavně se odlišit ;) , což se mi snad povedlo

No...hlavně se odlišit :huh: ...pokud to bereš takhle tak to se ti opravdu povedlo ;) ale popravdě řečeno já bych si takové asi nekoupil :sleep: Néé že by nebyly zajímavé, ale trošku zaniknou s tou barvou. Ale konec mého názoru. Určitě si rád, že je máš. Tak ať slouží :palec2:-_-

Vloženo
Tak tu su moje nove kolečka. Ešte v krabici.

Jo, jo, to jsou přesně ony. Tyhle jsou stejně jedničky!!! Mám je taky na svém kombíku a k tomu i přední RS nárazník, prostě bašta.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...