JasteR Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Takhle vypada nejhezci alu RE: ... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1017&st=200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Přesně tyhle jsem chtěl v 16" ale půl roku nejsou k dispozici. Bohužel. Tak jsem musel vybrat jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 AEZ Xylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Tak na těhle jsem jezdil já OZ Ultraleggera. Jo a kdybyste náhodou měl někdo zájem, jsou na prodej (více v bazaru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 (editace) A u mne už zítra, už zíííítra budou novééééé. Jaké???? Překvápko Editováno: 9. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 (editace) Tak tu su moje nove kolečka. Ešte v krabici. Editováno: 9. Duben 2007, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 A tu na autíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Má kolečka - 16" Dezent V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Konečně jsem se dočkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 6 poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Palo tak to je vysoko!!! Jsi opět originál!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Palo tak to je vysoko!!! Jsi opět originál!!! Byla snaha se odlišit. Jinak díky. Padly mi do oka ihned. Jsou to 16", kdo se ptá proč né 17" a výš, tak ať se koukne na stav silnic v ČR, toť moje odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 hihi neobvykle ale mrdozni bych tak rekl...je to hodne dobry, oprti tomu co sem cekal kdyz si mi je ukazoval tak to je o hodne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Jsou zajímavé I když já uprostředňuji disky světlé, stříbrné,chrom... Ale tobě se líbí a to je důležité. Tak ať slouží a bacha na díry na cestách. Bylo by jich škoda...těch kol samozřejmě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Vypadají dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Zajimave alu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Jak říkám, hlavně se odlišit , což se mi snad povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Jak říkám, hlavně se odlišit , což se mi snad povedlo No...hlavně se odlišit ...pokud to bereš takhle tak to se ti opravdu povedlo ale popravdě řečeno já bych si takové asi nekoupil Néé že by nebyly zajímavé, ale trošku zaniknou s tou barvou. Ale konec mého názoru. Určitě si rád, že je máš. Tak ať slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 teda tý jo Pájo to je hodně hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Tak tu su moje nove kolečka. Ešte v krabici. Jo, jo, to jsou přesně ony. Tyhle jsou stejně jedničky!!! Mám je taky na svém kombíku a k tomu i přední RS nárazník, prostě bašta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Má kolečka - 16" Dezent V Tak to je můj vkus Hezkééé... I když 17" by byly perfection Editováno: 10. Duben 2007, autor: Rocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) Taky se pochlubim Akorat je trosku jeste nakopnuta takze snizim predek cimz se ptam zda nekdo nema dve pruziny z RS Editováno: 11. Duben 2007, autor: WolwZz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.