francoa Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 vypadaji super! co tam je za pneu a nemas to snizene? Snižene to nemám. Mám klasickej RS podvozek. Pneu sem zvolil sportovnější ,,Goodyear Eagle F1 GSD-3" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Mne by se libilo toto, ale nasel sem je jen v 17" Co vy na ne ? Tyhle jsem chtel puvodne..Porad jsem vybiral a nevedel..A kdyz uz jsem si konecne vybral,tak jsem psal a volal,kam jsem mohl a vsechno to ztroskotalo na rozteci..Nasel jsem je i v 18"...Ale ta zkurvena BMW roztec 5x120.. Kdybych je snad nekdy nasel v rozteci 5x100 rafek 8x18",tak okamzite menim!!! Editováno: 29. Prosinec 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 jaká je tedy správná velikost pneu na 17" Spidery vím jen že se dávali v základu 205/50 R 17 ale dávají se i 225/45 R17? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Pokud to vezmeš důsledně,tak jediná správná velikost na Spidery je 205/50R17 a to pouze na OI RS,protože na té jediné mohou být legálně. Pokud to vezmeš obecně jako ráfek šíře 7"na OI za alternativní lze považovat a jde použít ještě 215/45R17 a 225/45R17,záleží na šrajtofli a vkusu majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 zdarec miklíku, díky za odpověď! konečně nějaké slovo které jsem chtěl slyšet! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Mne by se libilo toto, ale nasel sem je jen v 17" Co vy na ne ? Michale tohle někdo dělá jako repliku BMW Mám vznést dotaz na správných místech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 bratrankovy kola Oz Canova 17 225/45 Krásný kombajn s krásnýma kolama, jen pro mne kdyby byla celá černá (ty kola) a ty brzdiče bych také dal na černo. Ale bratranci se to líbí asi tak a tak je to správné, každy podle svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Michale tohle někdo dělá jako repliku BMW Mám vznést dotaz na správných místech? vznes, zajímalo by to víc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 zdarec miklíku, díky za odpověď! konečně nějaké slovo které jsem chtěl slyšet! díky NMZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Michale tohle někdo dělá jako repliku BMW Mám vznést dotaz na správných místech? Jojo urcite pokud mas moznost Ja je nasel jako 17" za neskutecnych 4000,- za kus. Ale neodpovedeli mi jak je to s rozteci atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Krásný kombajn s krásnýma kolama, jen pro mne kdyby byla celá černá (ty kola) a ty brzdiče bych také dal na černo. Ale bratranci se to líbí asi tak a tak je to správné, každy podle svého brzdy už má taky na černo prvně sme to zkusily na mé fabce a ted to udělali na jeho auti takže už tam není ta žlutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 brzdy už má taky na černo prvně sme to zkusily na mé fabce a ted to udělali na jeho auti takže už tam není ta žlutá Tak to uchcávám závistí a radostí. Opravdu, moc se mi ten kombajnek líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 (editace) Jojo urcite pokud mas moznost Ja je nasel jako 17" za neskutecnych 4000,- za kus. Ale neodpovedeli mi jak je to s rozteci atp. Vznesu 3.1.2008 dodaz, tak že jakmile bude odpověď, máte to tady pánové Nicméně, myslím, že jsem je našel na netu: http://www.autokola.cz/alukola_katalog.php?v=ATS&n= Dělá je ATS pod označením Pegasus, ale ta cena je celkem brutální : 6.569,-Kč vč.DPH, tedy pokud máš na mysli 18" Menší rozměry jsou levnější Je to ono???? Editováno: 1. leden 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Vznesu 3.1.2008 dodaz, tak že jakmile bude odpověď, máte to tady pánové Nicméně, myslím, že jsem je našel na netu: http://www.autokola.cz/alukola_katalog.php?v=ATS&n= Dělá je ATS pod označením Pegasus, ale ta cena je celkem brutální : 6.569,-Kč vč.DPH, tedy pokud máš na mysli 18" Menší rozměry jsou levnější Je to ono???? No spatne nejsou, ale jsou jine. Tamty repliky bmw sou cerne & lestene. Kazdopadne todle sou taky nice kola. Ty 17" co sem nasel tak mi prodejce psal, ze pouze 5x120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 No spatne nejsou, ale jsou jine. Tamty repliky bmw sou cerne & lestene. Kazdopadne todle sou taky nice kola. Ty 17" co sem nasel tak mi prodejce psal, ze pouze 5x120 Míšo, ty ATS jsou černé≤štěné také. Opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Míšo, ty ATS jsou černé≤štěné také. Opravdu Verim, verim ... ale cerna je az ta uplne zadni cast ... navic ta cena Tak tomuhle rikam kvalitni foto : http://firststop.toimisait.fi/user_data/re...s/typevdark.JPG Editováno: 2. leden 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Verim, verim ... ale cerna je az ta uplne zadni cast ... navic ta cena Tak tomuhle rikam kvalitni foto : http://firststop.toimisait.fi/user_data/re...s/typevdark.JPG Ty krááá...lovno, takovy rozliseni. Dezent V jsou moc hezky kolecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Michale,koukni taky sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36807 ,to jsou proste ty repliky M6 a dela je asi Alessio..Ale jak jsem uz psal,ja kdyz se po nich pidil,tak mi taky vsude rekli,ze se delaji jen 5x120 a to na Bawa..byl jsem pokecat i prave tady,jsou to pohodovy kluci,a tam mi to jeste potvrdili..Je to skoda..Jak rikam,jinak uz bych je na aute davni mel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Michale,koukni taky sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36807 ,to jsou proste ty repliky M6 a dela je asi Alessio..Ale jak jsem uz psal,ja kdyz se po nich pidil,tak mi taky vsude rekli,ze se delaji jen 5x120 a to na Bawa..byl jsem pokecat i prave tady,jsou to pohodovy kluci,a tam mi to jeste potvrdili..Je to skoda..Jak rikam,jinak uz bych je na aute davni mel.. To jsi dal asi spatny odkaz ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 To jsi dal asi spatny odkaz ne? Tomu se rikal udelat si reklamu na svuj inzerat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Tomu se rikal udelat si reklamu na svuj inzerat Ty jsi vul.. Jj Davone,je to blbej odkaz...Mel jsem ho skopnutej ve schrance.. Tenhle je ten spravnej panove.. http://www.lavadesign.cz/rbmw.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ty jsi vul.. Jj Davone,je to blbej odkaz...Mel jsem ho skopnutej ve schrance.. Tenhle je ten spravnej panove.. http://www.lavadesign.cz/rbmw.htm Vymluvy, vymluvy ... Skoda te roztece no, ale s tim nic nenadelame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Vymluvy, vymluvy ... Skoda te roztece no, ale s tim nic nenadelame. Ale kulovy vymluvy.. Kdyby to aspon pomohlo.. To je velikancka skoda..Muzeme s tim leda udelat to,ze si koupime Bawo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ale kulovy vymluvy.. Kdyby to aspon pomohlo.. To je velikancka skoda..Muzeme s tim leda udelat to,ze si koupime Bawo.. Nooo tak to jedine, ze by mi ho nekdo koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Nooo tak to jedine, ze by mi ho nekdo koupil A me taky.. A klido by to mohla byt rovnou M6 kde jsou tyhle kola origo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.