kovin Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Kola jsou krásné teď už jenom to počasí.Já už rajtuju na letních ,sice ráno opatrně ale je to mazec.Neználek nj,já už bych je tam taky nejradší vrznul...,ale příští týden mám noční a neci dráždit,čert nikdy nechrápe ... takže minimálně 14 dní ještě vydržím...snad spíš ne Editováno: 21. Březen 2008, autor: kovin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Mne je uplne jedno, kedy prezuvam, vzdy sa zmeni pocase. Takze som nemohol vydrzat a v stredu som dal moje RSy a vo stvrtok v Bratislave snezilo. Ale to je vzdy, ked dam zimne, na druhy den je 15 stupnov. To je takisto s umytim auta, do 12 hodin prsi. Ale dusu mam na mieste, 16 RS su lepsei ako zimne 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Mne je uplne jedno, kedy prezuvam, vzdy sa zmeni pocase. Takze som nemohol vydrzat a v stredu som dal moje RSy a vo stvrtok v Bratislave snezilo. Ale to je vzdy, ked dam zimne, na druhy den je 15 stupnov. To je takisto s umytim auta, do 12 hodin prsi. Ale dusu mam na mieste, 16 RS su lepsei ako zimne 15 Tak prosím tě přezuj na zimní ,prosím a mi si to užijem, že kluci.ahoj Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak prosím tě přezuj na zimní ,prosím a mi si to užijem, že kluci.ahoj Neználek mazec..trefil si to přesně... natěšenej sem jak malej Jarda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 mazec..trefil si to přesně... natěšenej sem jak malej Jarda ... Este par dni vydrzim, hadam sa to zmeni a vycasi sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Mě to taky točí, dokud jsem tam měl zimáky, tak 15 - 20 "C a když jsem přezul na nové 17" RSka tak hned začne padat sníh, no i ty meteorologové se nějak sekli, říkali že už se zima nevrátí a teď tohle Mytí, taky potvrzuji, pokud se auto umyje, do 24 hodin prší sněží padají hovna s hákama..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Hoši tak budu kupovat tyto kolečka:http://www.epneu.cz/images/alu/2920_big2.jpg jsou to 15" 7x15 myslím že budou slušet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mě to taky točí, dokud jsem tam měl zimáky, tak 15 - 20 "C a když jsem přezul na nové 17" RSka tak hned začne padat sníh, no i ty meteorologové se nějak sekli, říkali že už se zima nevrátí a teď tohle Mytí, taky potvrzuji, pokud se auto umyje, do 24 hodin prší sněží padají hovna s hákama..... Jn,to mytí je snad u každýho...posledně sem na to šel mazaně,vytáhl sem kámoše,že zajedem umyt autí...najel do myčky...umyl v poho najel sem já a kdyžn sem vyjel pršelo... ...co dodat...v mo mentě kdy tam vrznu letní kola...bude v naší "milované" vlasti jak na sibiři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJ_CZ Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Co se dle vas vice hodi na Octu v 16"??? Já mám DEZENT F v 16 na zimu. Vypadaj dobře. Na léto mám 17, ale origoše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Hoši tak budu kupovat tyto kolečka:http://www.epneu.cz/images/alu/2920_big2.jpg jsou to 15" 7x15 myslím že budou slušet:) No nic moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goku Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 tak tohle jsou moje letňáky no a na sněhu to byla sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No nic moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 tak tohle jsou moje letňáky no a na sněhu to byla sranda hele, koukám, že nebudu sám s těma kolama akorát jsem zvědav, jak ty kola vyniknou k té moji stříbrné barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) No nic moc!!! Oki díky takže je kupovat nebudu a stejně asi skončím u těhle:) http://www.elektrony.cz/images/elektrony/platin-p53-big.jpg ale jsou to jen 6.5x15 Editováno: 27. Březen 2008, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Oki díky takže je kupovat nebudu a stejně asi skončím u těhle:) http://www.elektrony.cz/images/elektrony/platin-p53-big.jpg ale jsou to jen 6.5x15 No vidíš, ty už jsou mnohem lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Oki díky takže je kupovat nebudu a stejně asi skončím u těhle:) http://www.elektrony.cz/images/elektrony/platin-p53-big.jpg ale jsou to jen 6.5x15 Tak to je už o něčem jiném! Super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak to je už o něčem jiném! Super!! JJ ty už vypadaj lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak dnes jsem poprve protáhl autičko na nových kolečkách jel jsem Brno na rybářskou výstavu,a jel jsem celkem svižně .Spotřeba skočíla proti 205 o 1,5 l na horu ale to svezení stalo za to.Po dálnici skoro na plno 150-180 paráda.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak dnes jsem poprve protáhl autičko na nových kolečkách jel jsem Brno na rybářskou výstavu,a jel jsem celkem svižně .Spotřeba skočíla proti 205 o 1,5 l na horu ale to svezení stalo za to.Po dálnici skoro na plno 150-180 paráda.Neználek Mňo, taky jsem pocítil vyšší spotřebu jak tady kluci varovali u 225/45 R 17, ale jak říkáš to svezení je bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 tak tohle jsou moje letňáky no a na sněhu to byla sranda supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak tady jsou moje kolesa 18" replica audi A8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Opravdová krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Opravdová krása Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 (editace) Tak tady jsou moje kolesa 18" replica audi A8 Jo jsou pěkné Bazzíííí, ale nejseš s nimi tady první, to snad ale víš, že? Jestli ne, napovím, že je měla kdysi nejkrásnější kokta v clubu než byla prodána (Gazova), ale tam myslím byly origo audiny Editováno: 29. Březen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Jo jsou pěkné Bazzíííí, ale nejseš s nimi tady první, to snad ale víš, že? Jestli ne, napovím, že je měla kdysi nejkrásnější kokta v clubu než byla prodána (Gazova) Jj vím to no aspoň že nejsou leštěný je to matnej chrom a těch ještě tolik není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.