kovin Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak,tady jsou moje alu už na auti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak tady jsou moje kolesa 18" replica audi A8 Good koláče,ti jsou bez chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak,tady jsou moje alu už na auti... Tak jsi se konečně odhodlal,je to super ,co. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak jsi se konečně odhodlal,je to super ,co. Neználek jj...bomba...uplně super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Good koláče,ti jsou bez chyby Jj dík taky se mi moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Tak,tady jsou moje alu už na auti... Vypadají dobře chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 také už jsem přezul ...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) také už jsem přezul ...:-) bazz-ty tvoje se mi asi líbí víc než ty moje .... frenkyy-pěknýýýýý ...jaký to je na těch 18??? Editováno: 31. Březen 2008, autor: kovin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 bazz-ty tvoje se mi asi líbí víc než ty moje ....frenkyy-pěknýýýýý ...jaký to je na těch 18??? trošku tvrdší, ale dá se to, čekal jsem to horší , ale drží jak přibité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 trošku tvrdší, ale dá se to, čekal jsem to horší , ale drží jak přibité mě ty moje kola mile překvapila...ani se mi nezdá že je to tvrdší(jak mě všichni odrazovali)...spíš bych řekl,oproti těm 15,že je to lepší...a ty zatáčky ...užse začínám těšit na snížení podvozku a tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 mě ty moje kola mile překvapila...ani se mi nezdá že je to tvrdší(jak mě všichni odrazovali)...spíš bych řekl,oproti těm 15,že je to lepší...a ty zatáčky ...užse začínám těšit na snížení podvozku a tlumiče dík chlape taky se mi moc líbí ,ale asi jedinýmu každej mi říká že tamty byly lepší jinak tvrdší to mám ale zase to líp vypadá na tom se schodnem že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 dík chlape taky se mi moc líbí ,ale asi jedinýmu každej mi říká že tamty byly lepší jinak tvrdší to mám ale zase to líp vypadá na tom se schodnem že nj,každej má jiný vkus...mě se prostě líbí takové jak máš ty nebo já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 také už jsem přezul ...:-) Toora ... o tech sem jednu dobu take premyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Toora ... o tech sem jednu dobu take premyslel Jj moc hezky kolecka..Taky jsem po nich pokukoval..A ty sam delali i Mille Miglia.. @Bazz:Jsem na tvy auto zvedavej v realu..Na tech 17" co jsi mel se mi to moc libilo,jak jsem psal u tebe v tematu..A ani jsem nejak nezaregistroval,ze uz jsi koupil novy kolesa a navic A8 v 18".. Ale myslim,ze to se mi to taky bude libit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Dnes sem si udělal radost a nahodil letňáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Kámoš se dočkal novejch koleček,tak jen tak na zkoušku 19". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 dík chlape taky se mi moc líbí ,ale asi jedinýmu každej mi říká že tamty byly lepší jinak tvrdší to mám ale zase to líp vypadá na tom se schodnem že Dnes jsme se vraceli z České lípy byli jsme tam PepinoviTDI pro interier do jeho miláčka (bude tam dávat Raidera) a při cestě domů jsme u čerpačky v Mohelnici potkali Bazze s jeho autičkem ,poznali jsme ho podle jeho kol . Má to opravdu pěkné. Neználek ps Bazz je z Teplic a mi z Havířova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepsi Octavia Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kámoš se dočkal novejch koleček,tak jen tak na zkoušku 19". Vypadají kurevsky dobře!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kámoš se dočkal novejch koleček,tak jen tak na zkoušku 19". Ty vypadaji perfektne.. taky bych je chtela.. to sou Dotz Hanzo vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jj Dotz Hanzo 8,5x19 5x112 18" 5x100 ještě nejsou v prodeji,ale každým dnem snad dorazí. Ta A6 by snesla i 20",bohužel se nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Dnes jsme se vraceli z České lípy byli jsme tam PepinoviTDI pro interier do jeho miláčka (bude tam dávat Raidera) a při cestě domů jsme u čerpačky v Mohelnici potkali Bazze s jeho autičkem ,poznali jsme ho podle jeho kol . Má to opravdu pěkné. Neználek ps Bazz je z Teplic a mi z Havířova. sorac za dotaz mimo tema....co je to za interier RAIDER ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 sorac za dotaz mimo tema....co je to za interier RAIDER ????Jsou to černe sedačky a středy to má tmavě šedé takové male káro, zitra ti ho nafotím a tapeci mají tmavě šedé středy.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jsou to černe sedačky a středy to má tmavě šedé takové male káro, zitra ti ho nafotím a tapeci mají tmavě šedé středy.Neználek dikec..takze montite v garazi do noci ?Bych mohl dojet na kukandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 ..tak jsem konečně taky ten náš rodinný klenot přezul na léto Dezent F, 15palečků /jezdím po horších cestách/ titanový lesk, přišly mi nejlepší v poměru cena/vzled K jaru ještě patří úklid interiéru - ale do těch zadrobených sedaček a koberečků plných odrobinek od rohlíků a oplatků se mi nechce - asi až o víkendu - bude-li hezky ....jo ...plýs nemáte někdo hladové slepice nebo holoubky/jak popelka/ které by to vyzobaly :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 také už jsem přezul ...:-) Peknéé !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.