Neználek Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 co na to rikate ?Libi ? Neni to moje .No můj názor nic moc.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 No můj názor nic moc.Neználek JJ nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 No můj názor nic moc.Neználek to mne tesi,ze nesjem sam komu se to nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 co na to rikate ?Libi ? Neni to moje . možná kdyby byly 17" tak by vypadaly lépe, ale takhle se ztrácí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 možná kdyby byly 17" tak by vypadaly lépe, ale takhle se ztrácí přesně tak.. určitě by měla být větší ta kola.. jinak hezká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Sááákrááá!!!To je mrda pane na to tvoje autí sednou jako prdel nahrnec!!! Na stříbrný se mi nelíbí snad vůbec ale tohle je župa!!!! Ty jsi mi znalec Editováno: 24. Duben 2008, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ty jsi mi znalec Á pán se ozval... je to jen věc vkusu kažého z nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 No můj názor nic moc.Neználek JJ nic moc to mne tesi,ze nesjem sam komu se to nelibi. možná kdyby byly 17" tak by vypadaly lépe, ale takhle se ztrácí přesně tak.. určitě by měla být větší ta kola.. jinak hezká.. tak vám se ty kola nelíbí jo? vy uličníci... a já je mám taky... tak to je honem musím prodat ale mně se líbí, tak cooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janos_kadar Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) ET je zális kola, je to teoreticky to, jak je vystrčené od osy tzn.: jak je vystrčené ven z autahttp://www2.contitrade.cz/podpora/technick...vych-disku.html Nemá nekdo zkusenost s alu Borbet. Je to pravda, ze delá i BMW? Editováno: 29. Duben 2008, autor: janos_kadar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) tak vám se ty kola nelíbí jo? vy uličníci... a já je mám taky... tak to je honem musím prodat ale mně se líbí, tak cooo Možná kdyby byly celé stříbrné tak by vypadaly určitě lépe. Takhle jsou vidět jen stříbrné středy kol a opticky to zmenšuje. Editováno: 23. Květen 2008, autor: davon Fotky se necituji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosnov Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Ahoj ahoj. Tak tady jsou mé 17" KOSEI na pneu NEXEN 215/45 Líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosnov Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 jejda to je to pěkný Jj, Honzík má vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Ahoj ahoj.Tak tady jsou mé 17" KOSEI na pneu NEXEN 215/45 Líbí? Kosei se snad ani nemuze nelibit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ahoj tady pridavam svoje 17ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ahoj tady pridavam svoje 17ky Ty ale jsou ... dávám palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ahoj tady pridavam svoje 17ky Moc pekny, ale chtelo by to nutne poslat tak o 3 cm dolu, pak by to byla PECKA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Moc pekny, ale chtelo by to nutne poslat tak o 3 cm dolu, pak by to byla PECKA !!! naprostý souhlas to samé jsem udělal. poslal dolů o 3cm a paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Taky přidám svoje bohužel jen z mobilu.. Jak bude celé auto nastrojené vyfotím pořádně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Moc pekny, ale chtelo by to nutne poslat tak o 3 cm dolu, pak by to byla PECKA !!! no uvazuju o tom to dat o par cm dolu,ale momentalne neni kkrupica..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak já jsem včera taky objednal kolaa jsou v rozměru 8x17 Tomason TN1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 @radekkk : moc pekny kola !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 @radekkk : moc pekny kola !!! ...fakt NO 1 ! máš vkus, chlape ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 už se na ně strašně tešim akorát vůbec nevim co tam hodim za gumy poradíte mi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Pzero Nero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Kdepak, radsi EAGLE F1 GS-D3 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=76625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.