Davon Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak uz mi to take dorazilo... Tak jsem to hned prehodil! A tady je vysledek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Tak uz mi to take dorazilo... Tak jsem to hned prehodil! A tady je vysledek... moc pekny, skoda jen ze to nejsou 17ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 tady jeste celkovej pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 posledni Kolečka moc krásný, ale ten brzdovej kotouč je proti nim směšně malinkej..... to mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Asi ne každýmu se budou líbit, důležitý je, že se to tak líbí mě. Výsledek včerejšího snažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 (editace) Asi ne každýmu se budou líbit, důležitý je, že se to tak líbí mě. Výsledek včerejšího snažení. áááá Ronal LZ ale tipuju 15",ale vypadaj dobře Editováno: 9. Duben 2006, autor: Borg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Jsou to šestnáctky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Jsou to šestnáctky. dokonce,ony maj takovej trochu masivnější design,který je opticky zmenšuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak uz mi to take dorazilo... Tak jsem to hned prehodil! A tady je vysledek... moc pekny, skoda jen ze to nejsou 17ky Chtel jsem 16", mam 16".skoda je jen to auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak uz mi to take dorazilo... Tak jsem to hned prehodil! A tady je vysledek... pěkné pěkné Dane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Mno taky se pochlubim, dneska jsem prezul, foceno telefonem, takze HRUZA - nicmene neco malo videt snad i je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casek Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Také přidám něco do placu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Killingman, super neco podobnyho sem puvodne chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a celkovy pohled z boku... mohly bejt vetsi, ale z me strany 100% spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a celkovy pohled z boku... mohly bejt vetsi, ale z me strany 100% spokojenost Njn, jde jen o to na jakou velikost jsi zvykla, ale pamatuj - vetsi je vzdycky lepsi aneb - na velikosti vzdy ZALEZI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 na velikosti muzskeho udiku ano, ale ty kolecka me tak staci, navic by nesly zapsat do TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a celkovy pohled z boku... mohly bejt vetsi, ale z me strany 100% spokojenost Pěkné kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ja dneska sundal zimni 15" a dal letni 16" a kurva po ty Praze to nak drnca, 17ky a tuhej podvozek, to bych se asi posral, jak na tom muzete, hlavne nekteri po Praze, jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 na velikosti muzskeho udiku ano, ale ty kolecka me tak staci, navic by nesly zapsat do TP Kolečka jsou vážně pěkná,ale je veliký omyl,že na Oktu nedostaneš ofigo větší kola. Větší: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 A ještě větší: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 na velikosti muzskeho udiku ano, ale ty kolecka me tak staci, navic by nesly zapsat do TP Kolečka jsou vážně pěkná,ale je veliký omyl,že na Oktu nedostaneš ofigo větší kola. Větší: Ale dostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a celkovy pohled z boku... mohly bejt vetsi, ale z me strany 100% spokojenost Docela pěkné, až na ten nápis "Made In Italy". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 na velikosti muzskeho udiku ano, ale ty kolecka me tak staci, navic by nesly zapsat do TP Kolečka jsou vážně pěkná,ale je veliký omyl,že na Oktu nedostaneš ofigo větší kola. Větší: Ale dostaneš A co jsem psal já?Že ano a to i 19" stačí se podívat do těch příloh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No a já tam mám zase ty už 2 roky staré STARY od STILAUTA v 16" Bohužel na nové není, dům je přednější No a já je už i jemně odřel, jelikož jsem tatar a obrubník byl dost vysoký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.