Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zachvilku už budu mít našetříno na nová kola ještě budu mít svátek tak to snad vyjde. Už jsem tu fotku jsem dával, ale šoupnu to sem znova. Chci vědět vaše názory jak jí budou slušet tyto kola. Jestli to vypadá dobře....

Díky za názory

16" Allesio F1, je to fotomontáž

Moc se mi libily v 17" a 18", 16" jsem nevidel... Byly to jedny z mych vyvolenych, kdyz jsem se rozhodoval... -_-

http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=161457

Mára2000 zde na str. 4 ;)

Díky za fotku. Tak jsem z ní udělal další photomontáž. Těď už to vypadá jako, když už tam jsou. A budou slušet:))

post-24-1149576768.jpg

páníček si umí vyhrát...... -_- vypadá to libově

Díky za fotku. Tak jsem z ní udělal další photomontáž. Těď už to vypadá jako, když už tam jsou. A budou slušet:))

Podvod! Mas v zadu bubny na svem! Jinak slusej... :D;)

Tak na tomhle jezdim :)

post-24-1150195688.jpg

A ještě jedno photo...

post-24-1150195738.jpg

:specool: :specool:

Díky :D

njn OZ sou prostě povedený ty by snad vypadaly dobře i na rezavým dvoukoláku - prostě moc pěkný kolca :specool::specool:

tak janevim jestli sem prispel uz

F ;)

Tak taky přidám kolesa  ;)

Alessio, nebo Dezent T? Baráček taky -_- nevypadá špatně....

Tompo tak je to přesně jak říkal BadyS Mak Matrix ;)

Taky prispeju obrazkem...

post-24-1150459386.jpg

• 2 týdny později...

Tak už je budu kupovat (snad je máj ještě v akci). Jaký mám koupit ET v techničáku mám ET 42 máte ET podle TP? A jaký rozměr pneu by jste mě doporučili? V techničku mám 205/55 ? Asi to mám dát podle TP co. Díky

Tak už je budu kupovat (snad je máj ještě v akci). Jaký mám koupit ET v techničáku mám ET 42 máte ET podle TP? A jaký rozměr pneu by jste mě doporučili? V techničku mám 205/55 ? Asi to mám dát podle TP co. Díky

Co se tyce ET dle technicaku, tak ho nesezenes, ta 42 je snad delana jen pro Skodovku. Ja mam ET 35 a zda se mi to hezci trosicku vice vylezle nez ty originaly co tam byly. S pneu jsem zustal dle technicaku 205/55/16 ;)

Tyhle zrovna jsem viděl na jedněch stránkách, že mají i v ET42 jestli tam nemají chyb, ale radši bych je měl taky více venku. A nemůže stím být nějaký problém? Třeba ne technický? To asi nepoznají na těch kolech to napsaný není? -_-

Tyhle zrovna jsem viděl na jedněch stránkách, že mají i v ET42 jestli tam nemají chyb, ale radši bych je měl taky více venku. A nemůže stím být nějaký problém? Třeba ne technický? To asi nepoznají na těch kolech to napsaný není? -_-

no jen zevnitř to je na nich vyražený :smich::smich: ET ti nikdo hledat nebude

Pokud je vazne dodaji v danem rozmeru a v ET co mas v TP tak bych si dal ty, co smeji byt... Pro muj klid... ;)

Pokud je vazne dodaji v danem rozmeru a v ET co mas v TP tak bych si dal ty, co smeji byt... Pro muj klid... ;)

Asi máš pravdu, ale všiml jsem si zase další věci, že v TP mám šířku kola 6,5J a oni mají 6J

Asi máš pravdu, ale všiml jsem si zase další věci, že v TP mám šířku kola 6,5J a oni mají 6J

Nechci tvrdit ze jsi se prehledl, ale 6Jx16??? Nevim, ale nejak mi to nesedi... :unsure::unsure: nebo snad je rec o 15" ci 14" :D

Chci 16" máš pravdu přehlédl jsem se, ale prodávájí se 7,5x16 a já mám v TP 6,5Jx16. Myslíte, že to nevadí? Nechci, aby mě za to nějaký policista prudil.

za tohle te nikdo prudit nebude, protoze to okem nepozna...

za tohle te nikdo prudit nebude, protoze to okem nepozna...

Presne tak, musel by si ten policista byt naprosto jisty a byt zbehly a vedet ze Alessio F1 v 16" se 6,5J nedelaji... Je to vyrazeny nekde na tom disku, okem to videt neni! ;)

Autec Opal 8,5x17

post-24-1151591952.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.