BadyS Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Zachvilku už budu mít našetříno na nová kola ještě budu mít svátek tak to snad vyjde. Už jsem tu fotku jsem dával, ale šoupnu to sem znova. Chci vědět vaše názory jak jí budou slušet tyto kola. Jestli to vypadá dobře....Díky za názory 16" Allesio F1, je to fotomontáž Moc se mi libily v 17" a 18", 16" jsem nevidel... Byly to jedny z mych vyvolenych, kdyz jsem se rozhodoval... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=161457 Mára2000 zde na str. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Díky za fotku. Tak jsem z ní udělal další photomontáž. Těď už to vypadá jako, když už tam jsou. A budou slušet:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 páníček si umí vyhrát...... vypadá to libově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Díky za fotku. Tak jsem z ní udělal další photomontáž. Těď už to vypadá jako, když už tam jsou. A budou slušet:)) Podvod! Mas v zadu bubny na svem! Jinak slusej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Nevěříte? Věřte! http://www.spoilercentrum.cz/shop/al-kola/...la-mille-miglia no to di do prdele :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Tak na tomhle jezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 A ještě jedno photo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 :specool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 njn OZ sou prostě povedený ty by snad vypadaly dobře i na rezavým dvoukoláku - prostě moc pěkný kolca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 tak janevim jestli sem prispel uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Tak taky přidám kolesa Alessio, nebo Dezent T? Baráček taky nevypadá špatně.... Tompo tak je to přesně jak říkal BadyS Mak Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Taky prispeju obrazkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tak už je budu kupovat (snad je máj ještě v akci). Jaký mám koupit ET v techničáku mám ET 42 máte ET podle TP? A jaký rozměr pneu by jste mě doporučili? V techničku mám 205/55 ? Asi to mám dát podle TP co. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tak už je budu kupovat (snad je máj ještě v akci). Jaký mám koupit ET v techničáku mám ET 42 máte ET podle TP? A jaký rozměr pneu by jste mě doporučili? V techničku mám 205/55 ? Asi to mám dát podle TP co. Díky Co se tyce ET dle technicaku, tak ho nesezenes, ta 42 je snad delana jen pro Skodovku. Ja mam ET 35 a zda se mi to hezci trosicku vice vylezle nez ty originaly co tam byly. S pneu jsem zustal dle technicaku 205/55/16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tyhle zrovna jsem viděl na jedněch stránkách, že mají i v ET42 jestli tam nemají chyb, ale radši bych je měl taky více venku. A nemůže stím být nějaký problém? Třeba ne technický? To asi nepoznají na těch kolech to napsaný není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tyhle zrovna jsem viděl na jedněch stránkách, že mají i v ET42 jestli tam nemají chyb, ale radši bych je měl taky více venku. A nemůže stím být nějaký problém? Třeba ne technický? To asi nepoznají na těch kolech to napsaný není? no jen zevnitř to je na nich vyražený ET ti nikdo hledat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tyhle zrovna jsem viděl na jedněch stránkách, že mají i v ET42 jestli tam nemají chyb, ale radši bych je měl taky více venku. A nemůže stím být nějaký problém? Třeba ne technický? To asi nepoznají na těch kolech to napsaný není? Pokud je vazne dodaji v danem rozmeru a v ET co mas v TP tak bych si dal ty, co smeji byt... Pro muj klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tyhle zrovna jsem viděl na jedněch stránkách, že mají i v ET42 jestli tam nemají chyb, ale radši bych je měl taky více venku. A nemůže stím být nějaký problém? Třeba ne technický? To asi nepoznají na těch kolech to napsaný není? Pokud je vazne dodaji v danem rozmeru a v ET co mas v TP tak bych si dal ty, co smeji byt... Pro muj klid... Asi máš pravdu, ale všiml jsem si zase další věci, že v TP mám šířku kola 6,5J a oni mají 6J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tyhle zrovna jsem viděl na jedněch stránkách, že mají i v ET42 jestli tam nemají chyb, ale radši bych je měl taky více venku. A nemůže stím být nějaký problém? Třeba ne technický? To asi nepoznají na těch kolech to napsaný není? Pokud je vazne dodaji v danem rozmeru a v ET co mas v TP tak bych si dal ty, co smeji byt... Pro muj klid... Asi máš pravdu, ale všiml jsem si zase další věci, že v TP mám šířku kola 6,5J a oni mají 6J Nechci tvrdit ze jsi se prehledl, ale 6Jx16??? Nevim, ale nejak mi to nesedi... nebo snad je rec o 15" ci 14" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Chci 16" máš pravdu přehlédl jsem se, ale prodávájí se 7,5x16 a já mám v TP 6,5Jx16. Myslíte, že to nevadí? Nechci, aby mě za to nějaký policista prudil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 za tohle te nikdo prudit nebude, protoze to okem nepozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 za tohle te nikdo prudit nebude, protoze to okem nepozna... Presne tak, musel by si ten policista byt naprosto jisty a byt zbehly a vedet ze Alessio F1 v 16" se 6,5J nedelaji... Je to vyrazeny nekde na tom disku, okem to videt neni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Autec Opal 8,5x17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.