Lenka J. Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Ahoj, jelikož jsem ženská, prosím o radu. Mám problém s klimou (viz téma ). Dostala jsem několik rad, jedna je vyměnit výparník, druhá vyměnit chladič klimatizace. Když jsem si psala o cenu těchto dvou ND, poslali mi: "chladič klima komplet i s výparníkem za 2000,- nový". Znamená to, že je to 1 díl? Taky se chci zeptat, jestli se při výměně těchto dílů musí sundavat přístrojovka a jestli s tím pak jsou nějaké problémy (vrzání atd.) a kolik by taková oprava zhruba měla stát. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) Ahoj Lenko. Výparník je podle mne teplosměnná nádoba, ve které se teplo (+Q nebo -Q) předává do prostoru. Tedy je to v palubce u radiátoru topení. Docela podle mne blbě rozdělatelné. Kdežto chladič klimatizace je kondenzátor-to co je u chladiče vody v motorovém prostoru (jsou tam 2 vrtule). EDIT: Mě to uniká 1x za sezonu. Taky jsme zatím nic nenašli. Toto se špatně detekuje a odhaluje. Editováno: 3. Květen 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenka J. Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Ahoj Lenko. Výparník je podle mne teplosměnná nádoba, ve které se teplo (+Q nebo -Q) předává do prostoru. Tedy je to v palubce u radiátoru topení. Docela podle mne blbě rozdělatelné. Kdežto chladič klimatizace je kondenzátor-to co je u chladiče vody v motorovém prostoru (jsou tam 2 vrtule). EDIT: Mě to uniká 1x za sezonu. Taky jsme zatím nic nenašli. Toto se špatně detekuje a odhaluje. Hm, 1x za sezonu je sice opruz, ale nam unikne 1x za mesic - unika proste pomalu, ale jiste. Uz jsem z toho zoufala, prodejce samozrejme reklamaci neresi. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 No je to skrytá závada-takže by to měl řešit! Pokud tedy něco nemá spešl ve smlouvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenka J. Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 No je to skrytá závada-takže by to měl řešit! Pokud tedy něco nemá spešl ve smlouvě Bohužel - veškeré snahy o řešení dopadly špatně - nevyzvedává si dopisy, nereaguje na ně atd. ČOIky se nebojí, ČOI tvrdí, že jedině se soudit...achjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Kurňa na co tu ČOI máme??? Výsledky testů z pohoných paliv nezveřejní a když potřebuješ nepomůže!!! Zkus to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Pridaly vam do systemu klimatizace i barvivo, aby se dal unik lepe identifikovat??? Ted z jara to v praci porad resime a staci pridat barvivo a vetsinou se netesnost ukaze barevnym flekem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Jo přidali. Ale sám servisák má Alhambru a už to přidával 3x a nic nenašel.... Co ta hřídelka kompresoru? Je to možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenka J. Vloženo 6. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Kurňa na co tu ČOI máme??? Výsledky testů z pohoných paliv nezveřejní a když potřebuješ nepomůže!!! Zkus to tady Dík. S SOS jsem to řešila, říkali, co jim mám napsat, čím jim vyhrožovat, ale v důsledku že je to na soud. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.