ALARM Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Ahoj všem. Mám dotaz ohledně panelu climatronic a MF volantu do Fabie II r.v. 2008. Do nové Fabie III RS (r.v.2010) se dává nový panel klimatroniku a taktéž MF volant (telefon a radio). Zajímá mne, zda-li to bude fungovat i do fabky II (r.v.2008), respektive co se musí "naklonovat" aby to fungovalo ? Dáky za tip a radu. Allarm Fabia III.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ten Climatronic mám doma.Chtělo by ho to testnout,dokud to někdo neudělá,moc se nedozvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALARM Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 OK. Jsem pro každý pokus. (jen někdy je to holt maličko dražší ... :) ). Auto dám k dispozici, nebo potřenuji zapůjčit klimatronik. Teoreticky můžu i přijet a otestujeme společně. Kontakt na mne jpsd@seznam.cz dej vědět a domluvíme se. Díky. Allarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Jsem teď po operaci kolene,tak ne,připomen se později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.