Hans1980 Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 (editace) Ahoj kluci.Potrebuju poradit. dostala se mi pod ruce asi 15let stara nafta. kamos co dela mi bagru mi slibil ze mi ji vymeni za novou at mu ji dam ze ji naleje do bagru ze se to v tech litru v nadrzi ztrati. A tak mi vcera dovezl naftu udajne novou cistou. Ale prave co jsem mu psal ze mi zdechlo auto...tak se odmlcel a az dnes napsal ze tam bylo par litru te stare, ale hadam ze spis tak 3/4 te stary nafty. Byla uz tma tak jsem nalil do nadrze 20litru a predtim jsem mel uz malo rezervy. jel jsem se projet a po necelych 50km auto chciplo behem jizdy a neslo uz nastartovat. Predtim nez zdechlo uplne tak parkrat poskubaval motor. Auto jsem musem nechat odtahnout domu. A ted co s tim? mohlo mi to znicit cerpadlo trysky...? da se u O1 vypustit nadrz nebo budu muset odsavat hadici. jeste bych vylil a procistil naftovej filtr zalil ho naftou a nevim jestli u vstriku staci povolit na nem tu trubicku nebo se musi cely vstrik. pujde to rozchodit doma nebo budu muset do servisu. kdyz jsme to tahli na lane tak blikala kontrolka zhaveni. jinak po otoceni klickem zhaveni zhasne. Chjo krasne zacal ten vikend:-( jinak je to tidi 81kw r99. Diky vsem za radu Editováno: 8. Květen 2010, autor: Hans1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Ahoj, tak to máš teda pěknýho kamaráda Já bych řekl že ti nechal tu starou naftu všechnu . Podle mě u takhle starý nafty je problém že hodně zvodnatí, nevím jestli jsi ji přelíval než si mu ji dal. Nádrž musíš vyčerpat každopádně, vyndej palivovej filtr, ten by měl hodně napovědět jak na tom ta nafta byla. Tuhle situaci Ti teda vůbec nezávidim a takového kamaráda bych nakopal do pr..le Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans1980 Vloženo 9. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 tak naftu jsem vysal. vyndal jsem plovak v nadrzi protoze normalne pres hrdlo to tam neslo dole tomu neco vadilo. pres plovak to bylo v klidu. Naftu mi nechal urcite celou tu starou protoze jsem toho vysal zpet20l a v naftovym filtru byla i voda a to je tam asi dva tydny novej. Dal jsem novou naftu zalil filtr povolil ty trubicky na vstrikach ale nafta tekla jen z toho hlavniho z tech ostatnich jen lehounce ale vubec to nestrikalo jen teklo..Takze auto porad nejede a zitra ho tahnu do servisu tak uvidim jestli kleklo cerpadlo nebo to nejak odvzdusni jinak:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans1980 Vloženo 10. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 tak mi volal kamos ze servisu a cerpadlo vypada v prdeli. jeste rikal ze ho zkusi vyndat a mrkne ale porad netlaci. Muzete mi doporucit nekoho spolehlivyho od koho by se dalo sehnat naftovy cerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 http://www.aukro.cz/search.php?string=octavia+cerpadlo&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Nech ho repasovat, dělají to i výměnou a máš na něj i záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) To jsi vydělal tou úsporou za naftu, tak hlavně ať ti to co nejdříve zase jezdí a nestojí to moc peněz. PS: upřímě bych nelil do své Ochcávky ani tu z bagru, kdo ví co je to zač Editováno: 10. Květen 2010, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans1980 Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) Naftu do bagru tankujou normalne na benzine kde zrovna delaji. Behem let nikdy nebyl problem az ted na tu vymenu za starou naftu. Vcera mi prislo konecne cerpadlo. Koupeno tady z bazaru za 3tis od clena mirabarkas + prace v servisu 1500. Takze auti uz konecne zase slape:-) Editováno: 13. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Tak teď si už dáš určitě pozor, co tam leješ. A co ten Tvůj kamarád, copak na to říkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.