Danniell Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Ahoj dneska jsem si chtel vynadat stare škoda radio a dat tam sve a nemam k tomu vytahovaci klíč, nevíte jak se dá to radio vynadat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Nejlíp uděláš, když zajedeš do Škodovky a tam ti h vytáhnou. Někde zadarmo, někde za 50 kč. Jinak už se to tu řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lognar Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Nevím jaký tip rádia tam máš ale já měl ještě na kazety a použil jsem hřebíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Hřebíky sou drastický řešení a pokud chceš rádio vracet do auta nebo prodat tak to není to pravý ořechový. To už může ustřihnout plíšky a narvat je tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 9. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Sorry zapomel jsem napsat. Radio mám právě ještě na kazety. tak jak s ním ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Princip je u všech Škoda radií stejnej. Jen 2DIN maj 4 otvory a malý rádia jen 2. Pokud ho nechceš zachránit na prodej, tak nahoře na rádiu uvidíš 2 malý obdélníkový otvory. Tak tam do nich strč kus dost dlouhýho plíšku nebo hřebík a tím ho odjistíš a vytáhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 tak jsem hod aspon fotku toho radia, na kazety jich taky bylo nekolik, a dokud clovek nevi typ tak nevi jestli to umi vydnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 9. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 tak jsem hod aspon fotku toho radia, na kazety jich taky bylo nekolik, a dokud clovek nevi typ tak nevi jestli to umi vydnat... Mám tohle rádio a potřeboval bych sehnat krytku na repro viz foto. Díky za nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) chod do potravin, kup si 2 taketo konzervy a na tej konzerve je otvarak, ktory presne pasuje na vybratie radia, alebo si vyrob vyberak z plechu. tu mas detail otvaraku, zwan ho ma cely plochy. Editováno: 10. Květen 2010, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Stačí dva plíšky z 1-1.5mm Zasunout a půjde ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Vyřešeno prosim zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.