Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj dneska jsem si chtel vynadat stare škoda radio a dat tam sve a nemam k tomu vytahovaci klíč, nevíte jak se dá to radio vynadat?

Nejlíp uděláš, když zajedeš do Škodovky a tam ti h vytáhnou. Někde zadarmo, někde za 50 kč.

Jinak už se to tu řešilo.

Nevím jaký tip rádia tam máš ale já měl ještě na kazety a použil jsem hřebíky :feve:

Hřebíky sou drastický řešení a pokud chceš rádio vracet do auta nebo prodat tak to není to pravý ořechový. To už může ustřihnout plíšky a narvat je tam.

• Autor

Sorry zapomel jsem napsat. Radio mám právě ještě na kazety. tak jak s ním ven?

Princip je u všech Škoda radií stejnej. Jen 2DIN maj 4 otvory a malý rádia jen 2.

Pokud ho nechceš zachránit na prodej, tak nahoře na rádiu uvidíš 2 malý obdélníkový otvory. Tak tam do nich strč kus dost dlouhýho plíšku nebo hřebík a tím ho odjistíš a vytáhneš.

tak jsem hod aspon fotku toho radia, na kazety jich taky bylo nekolik, a dokud clovek nevi typ tak nevi jestli to umi vydnat... wink.gif

• Autor

tak jsem hod aspon fotku toho radia, na kazety jich taky bylo nekolik, a dokud clovek nevi typ tak nevi jestli to umi vydnat... wink.gif

Mám tohle rádio a potřeboval bych sehnat krytku na repro viz foto. Díky za nabídky.

post-47854-1273431993,2322_thumb.jpg

post-47854-1273432037,7502_thumb.jpg

chod do potravin, kup si 2 taketo konzervy a na tej konzerve je otvarak, ktory presne pasuje na vybratie radia, alebo si vyrob vyberak z plechu.

zwan_chic_200g.jpg

tu mas detail otvaraku, zwan ho ma cely plochy.

sindosales112175545.jpg

Upraveno od Tunak

Stačí dva plíšky z 1-1.5mm Zasunout a půjde ven.

• Autor

Vyřešeno prosim zamknout

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.