Přejít na obsah

oprava laku


roman5a9

Doporučené příspěvky

Včera mi nějakej kreten objel v garážích v Praze na letišti auto klíčem,tak bych chtěl poradit kde to nechat stříknout tak aby to nebylo vůbec znát že to bylo lakováno,jde mi prakticky jen o PP blatník,ostatní nebylo tak hluboké a šlo to rozleštit.

Poraďte někdo kdo už máte podobnou zkušenost.Třeba i bez papíru ze známosti jako melouch.

Chytit toho krypla tak už tu dnes nepíšu protože bych rozkopal na sračku.

Omlouvám se za ty slova,ale jsem vyločenej a potřebuju to ze sebe dostat.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani tú farbu so štetcom by som neodsudzoval. Akurát sa musí vedieť, ako na to. Odtieň farby totiž záleží jednak od podkladu a napríklad u OII už majú všetky laky (aj UNI) vrchný krycí lak.

No a u metalízy dá oprava zabrať aj profíkovi, lebo iná hustota zniek v laku, či ich iný smer môže výrazne zmeniť odtieň dielu. Asi najľahšie sa bude opravovať čierna nemetalíza :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

100% odstin mit nebudes asi nikdy, ale ja mam na ty haubne ty oderky docela maly, takze v ty plose to nebude znat, dokud se na to nepodivas hodne z blizka. ta barva primo od dealera bude asi lepsi co se tyce odstinu, ale jednou jsme to s ni zkouseli a bylo ti videt docela dost. najednou je v laku uplne jina struktura, nebylo to rovny, opravdu nic moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
co to je voskovka na lak. Myslíš tu malou barvu se štětečkem ? Já jí mám a má to jinej odstín. Opravy jsou vidět.

Jinak mám opravdu super lakovnu, kam dávám stříkat díly, ale je to v Jirkově u Chomutova. Z Prahy asi 90 km.

Muzes sem dat prosim kontakt? Moje draha mne skrabla blatnik, v Skoda servisu by hned menili cely naraznik.

Diky H.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hany: a co draha robila? :D nedavno som jednu mladu viezol a ked si niekde na parkovisku zmyslela telefonovat opreta o blatnik v rifliach "ozdobenych" tymi malymi lesklymi kamienkami, tak ma oblieval studeny pot :D ale nastastie tam nic nezostalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Kvak: To bylo na zabiti, vjela do krizovatky a chtela odbocit vpravo. Po hlavni jel Patrol. Ona tvrdi, ze blbe slapla na brzdu, pry malo silne a tak trochu odrela ten plast na prednim narazniku o sloupek zabradli. Ja tvrdim, ze se vritila do te krizovatky jako blazen a podvedome to strhla do toho zbradli. Kdyz jsem z toho vylezal, tak jsem si myslel, ze je svetlo v pr.. a pul auta odreneho. Nastesti jen par skrabancu do plastu. Vzal jsem tu modorou korekcni tuzku a zabarvil, pak pretrel lakem. Ovsem sere mne to, ja jsem strasny puntickar :-))).

Jsem byl v jednom servisu a tam mne tvrdili, ze to bude za 12 000 (demontaz + novy + strik do barvy). V jinem mne tvrdili, ze tak za 5 000 (demontaz + kyt + strik do barvy ). Ale jak nad tim premyslim a vidim experimenty jako ma JirkaK asi tam dam naraznik s RS. I kdyz 4 x 4 s RS naraznikem nevim nevim :-)))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...