roman5a9 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Včera mi nějakej kreten objel v garážích v Praze na letišti auto klíčem,tak bych chtěl poradit kde to nechat stříknout tak aby to nebylo vůbec znát že to bylo lakováno,jde mi prakticky jen o PP blatník,ostatní nebylo tak hluboké a šlo to rozleštit. Poraďte někdo kdo už máte podobnou zkušenost.Třeba i bez papíru ze známosti jako melouch. Chytit toho krypla tak už tu dnes nepíšu protože bych rozkopal na sračku. Omlouvám se za ty slova,ale jsem vyločenej a potřebuju to ze sebe dostat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaM Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Zkus to ve Škodovce mě tam lakujou díly a fakt dobře, jinak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 ja po nich vcera chtel takovou tu voskovku na lak, protoze mam haubnu po zime omlacenou az je to k placi, pred 14 dnema mi to taky nejaka kurva obtahla klicem a oni ji stejne nemeli, tak ji zkusim sehnat nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 co to je voskovka na lak. Myslíš tu malou barvu se štětečkem ? Já jí mám a má to jinej odstín. Opravy jsou vidět. Jinak mám opravdu super lakovnu, kam dávám stříkat díly, ale je to v Jirkově u Chomutova. Z Prahy asi 90 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 ne, ten lak se steteckem je presne to, co nechci, protoze je to videt. tohle je takova "pastelka", kterou prejedes to oprejskly od kaminku, ono to tu nerovnost vyrovna, pak to prelestis a vydrzi to nekolik umyti. pak musis znova. ale je to videt min nez ten lak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 tak to neznám. Kde se to má prodávat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 kdyz sem mel este golfa, koupil jsem to normalne v Porschi, ale melo by se to dat koupit treba i v OBI mam pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Ani tú farbu so štetcom by som neodsudzoval. Akurát sa musí vedieť, ako na to. Odtieň farby totiž záleží jednak od podkladu a napríklad u OII už majú všetky laky (aj UNI) vrchný krycí lak. No a u metalízy dá oprava zabrať aj profíkovi, lebo iná hustota zniek v laku, či ich iný smer môže výrazne zmeniť odtieň dielu. Asi najľahšie sa bude opravovať čierna nemetalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 s tou barvou si musis hodne vyhrat, ta voskovka je takova rychlovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 kdyz sem mel este golfa, koupil jsem to normalne v Porschi, ale melo by se to dat koupit treba i v OBI mam pocit no jo, ale co ten odstín. To bude na 100% jiná barva, jestli to není přímo podle čísla, ale jen jako že šedá, černá, žlutá atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 100% odstin mit nebudes asi nikdy, ale ja mam na ty haubne ty oderky docela maly, takze v ty plose to nebude znat, dokud se na to nepodivas hodne z blizka. ta barva primo od dealera bude asi lepsi co se tyce odstinu, ale jednou jsme to s ni zkouseli a bylo ti videt docela dost. najednou je v laku uplne jina struktura, nebylo to rovny, opravdu nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 co to je voskovka na lak. Myslíš tu malou barvu se štětečkem ? Já jí mám a má to jinej odstín. Opravy jsou vidět.Jinak mám opravdu super lakovnu, kam dávám stříkat díly, ale je to v Jirkově u Chomutova. Z Prahy asi 90 km. Muzes sem dat prosim kontakt? Moje draha mne skrabla blatnik, v Skoda servisu by hned menili cely naraznik. Diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 hany: a co draha robila? nedavno som jednu mladu viezol a ked si niekde na parkovisku zmyslela telefonovat opreta o blatnik v rifliach "ozdobenych" tymi malymi lesklymi kamienkami, tak ma oblieval studeny pot ale nastastie tam nic nezostalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 to Kvak: To bylo na zabiti, vjela do krizovatky a chtela odbocit vpravo. Po hlavni jel Patrol. Ona tvrdi, ze blbe slapla na brzdu, pry malo silne a tak trochu odrela ten plast na prednim narazniku o sloupek zabradli. Ja tvrdim, ze se vritila do te krizovatky jako blazen a podvedome to strhla do toho zbradli. Kdyz jsem z toho vylezal, tak jsem si myslel, ze je svetlo v pr.. a pul auta odreneho. Nastesti jen par skrabancu do plastu. Vzal jsem tu modorou korekcni tuzku a zabarvil, pak pretrel lakem. Ovsem sere mne to, ja jsem strasny puntickar :-))). Jsem byl v jednom servisu a tam mne tvrdili, ze to bude za 12 000 (demontaz + novy + strik do barvy). V jinem mne tvrdili, ze tak za 5 000 (demontaz + kyt + strik do barvy ). Ale jak nad tim premyslim a vidim experimenty jako ma JirkaK asi tam dam naraznik s RS. I kdyz 4 x 4 s RS naraznikem nevim nevim :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.