Balrog Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Mám velký problem: Přes zimu jsem s autem nejezdil a že ho dnes zkusím protáhnout,nastartuju a na chvílí se rozsvítí všechny kontrolky a ty pak zhasnou a nesvítí nic.Baterku jsem nabíjel minulý týden,ale týden my stála v předsíni. A další problem,že ještě když auto šlo nastartovat tak svítilo ABS a bliká ruční brzda,auto jsem měl zabržděný jen přes ručku,nemůže to být tím,že jak auto stálo přes půl roku před barákem a bordel se dostal mezi kotouč a destičku?nebo čím by to mohlo být?a stačí jen auto projet nebo něčím prostříkat a nebo udělat něco jiného?díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Denosa Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) lanko ručky se nemusi vracet, kdyz byla dlouho zatazena....na ABS muze byt bordel, ale zkusil bych treba i jinou baterku, jestli byla vybita dlouho, muze byt v haji a delat bordel s kontrolkama (muj pripad v zime).. Editováno: 10. Květen 2010, autor: Martin Denosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 chlape, tu baterku hoď do nebezpečnýho odpadu a kup jinou.. to je to, proč nmůžeš nastartovat.. se nediv když ti celou zimu drží auto, nebo stála.. to co píšeš ty kontorlky atd, to je baterka určitě mrtvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 jinak asi budeš mít přichycený čelisti ke kotouči a nebo lanko jak psal kolega zaseknutý, to se musíš podívat a to abs bliká kvůli tomu, že si beztak odojil nějakej can a potřebuje znovu nakódovat přes diagnostiku těžko by se samotný čidlo samo od sebe zaliskalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) pak napiš co to bylo Editováno: 10. Květen 2010, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 No a dovolím si i radu, nechat auto půl roku a ještě k tomu v zimě venku bez alespoň nějaké minimální projížďky je celkem blbost. Nevěřil by si jak rychle venku reznou třeba kotouče ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Dobrá rada,jen jsem měl celou zimu na autě letňáky,zimáky jsem musel dát na jinou octávii.Tak baterku jsem zprovoznil ABS taky nebliká,jen svítí ručka a asi jsou kotouče ,,přilepený´´ k destičkám,asi?jak je mám oddělat nebo co mám udělat aby mi nesvítila ručka?asi je blbost auto pořádně projet a že by se oddělily samy?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 (editace) když jsem to měl kousnutý, normálně jsem povolil ručku a rozjel se, vona tarez povolí Editováno: 19. Květen 2010, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Tak vyřešeno: Projel jsem auto a už nic nesvítí,našťestí kotouče i destičky v pohodě a baterka taky,dal jsem jí 2 dny nabíjet a teď už poctivě skoro 2 týdně yauto kousek projedu.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.