Přejít na obsah

Octavia 1,8T 132kW nestartuje

Balrog

Doporučené příspěvky

Mám velký problem: Přes zimu jsem s autem nejezdil a že ho dnes zkusím protáhnout,nastartuju a na chvílí se rozsvítí všechny kontrolky a ty pak zhasnou a nesvítí nic.Baterku jsem nabíjel minulý týden,ale týden my stála v předsíni.

A další problem,že ještě když auto šlo nastartovat tak svítilo ABS a bliká ruční brzda,auto jsem měl zabržděný jen přes ručku,nemůže to být tím,že jak auto stálo přes půl roku před barákem a bordel se dostal mezi kotouč a destičku?nebo čím by to mohlo být?a stačí jen auto projet nebo něčím prostříkat a nebo udělat něco jiného?díky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrá rada,jen jsem měl celou zimu na autě letňáky,zimáky jsem musel dát na jinou octávii.Tak baterku jsem zprovoznil ABS taky nebliká,jen svítí ručka a asi jsou kotouče ,,přilepený´´ k destičkám,asi?jak je mám oddělat nebo co mám udělat aby mi nesvítila ručka?asi je blbost auto pořádně projet a že by se oddělily samy?díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...