Publikováno Květen 10, 201015 r cauky,kdyz jsem mel pusteny sterace na cyklovac,tak mi obcas probliklo osvetleni budiku,jinak zadna kontrolka se nerozsvitila,jen jak se rozjeli sterace to bliklo rikam jen obcas,jinak kabel.svazek je odmotan uz dlouho a je ok,vse funguje jak ma.Co by to mohlo delat???diky,jinak fabka 1.4mpi
Květen 10, 201015 r Je to normální, může za to BSG, která v rámci přetížení el. systému vypne určitou elektrickou výbavu, mi se občas vypne tempomat, dělá to jen při zap. stěračích, docela prudérní funkce :-D
Květen 10, 201015 r Aha.. takze kdyz to je nezavisle na chodu stracu, tak bude problem nekde jinde.. resp. Asi mesic dva zpet jsem jel v desti (sterace na cyklovac) a pouze podsviceni budiku mi sem tam pohaslo, jinak radio, kontrolky svitily porad normalne. Od te doby se to uz neopakovalo a ani za deste. Chystam se s tim k mechanikovi, ale jeste jsem se tam nejak nedostal. Vypada to spise na kabelovy svazek (ale ze jenom to podsviceni)? Dik
Květen 10, 201015 r Autor diky za rychlou odpoved,jeste mi vysvatli co je BSG,takze rikas ze je to normalni jo???mam na to pordet?
Květen 11, 201015 r Kdyz sem tu zavadu hledal v ELSE tak tam bylo napsano ze za to muze motorek steracu...Vyresil to uz nekdo? Na SDi mi to delalo a na MPi taky...tak cekam kdy me to potka na TDi
Květen 13, 201015 r No dělá mi to taky, a mám dojem že už se to tady někde řešilo. Jinak asi to bude dělat ten motorek stěračů, který vytvoří při spuštění pokles napětí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.