Woody Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Ahojte, mám dotaz, nevíte někdo kde na který pin na budících napojit + aby mi tato kontrolka svítila? Nechci to jako kontrolku špatných žárovek. V DP jsem našel nějaké zapojení, ale k zprovoznění jsou tam zapojeny 2 piny, nevíte někdo jak na to aby mi to svítilo po převedení plusu? Dík za každou radu Jo a je to fabia I r.v. 2006 tudíš facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Osobně si myslím, že pouhým přivedením plusu to nelze. Řídící jednotka kontroly prasklých vláken J571 do panelu přístrojů asi vysílá signál, snad by to šlo přes ni nasimulovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 No, ja si zas myslím, že to pujde. Kontrolka je jen ledka a pochybuji, že by ještě bylo něco v budících. Takže by mělo stačit přivést + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Některé kontrolky jsou rozsvěceny na přímo, jiné zas jsou ovládány ŘJ budíků, signál pro ně jde třeba po CANu. Teoreticky přivedením plusu přímo na danou LED lze rozsvítit každou kontrolku, ale ne každou přes pin na konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.