Toom Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) V loketce je takové,,táhlo" které stejně nedrží nahoře asi pro chlazení-to jsme zjistili, ale dozadu to nefouká, takže mám zkusit demontáž a podívat se jestli tam je to vedení vzduchu? Zkusím to jak bude chvilka. Editováno: 16. Září 2015, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 To táhlo je klapka na otevření a zavření přívodu vzduchu. Oddělej tu mřížku ofuků, je nacvaklá a dej foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tak sem se na to koukl a je to bez vedení vzduchu že ?? Teď je otázka jestli to má cenu dodělávat nebo ne, nevím přesně jak je to pracné už sem se díval na nějáké návody apod. Je potom slabší ofuk vepředu když se pustí i zadní a je to znatelné?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 cca 8 3roubů, 3 odpojené kabely, provléct řadičku, povolit táhlo ruční brzdy... práce na 20 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Ruce mám šikovný to jo, jen, že to člověk nezná a dělá poprvé tak neví na co si dát pozor a tak.. A potřebuji k tomu navíc teda jen dvě věci že ? : http://www.skoda-dily.cz/eshop/1z1857509-rozvod-vzduchu.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z1857946-vedeni-vzduchu-oe-24474.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Dodělání se podle mně vyplatí. Já loketku neměl vůbec tak můžu porovnat, ocení to hlavně spolucestující a jelikož tam vozím synka v sedačce tak sem to chtěl i kvůli němu. Pokles ofuku vepředu sem nezaznamenal a vzadu je naopak o to lepší přívod vzduchu jak čerstvýho tak teplýho nebo studenýho. Dělal sem to podle DP a je to jak stavebnice merkur Díly máš dobře a neboj se toho. Pokud sis našel návod tak je to pohoda Kdo to dělal bez toho vedení je pako. Editováno: 21. Září 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Právě přemýšlím o dodělání sice ještě děti nemáme, ale nemusí to trvat dlouho a bude. Taky sem to nechápal, když už tam je loketka a vše tak proč to majitel předemnou neobjednat s tím vedením, trochu divná kombinace výbavy... Takže do budoucna to dodělám, do peněz to fakt neleze.. Jo návod sem našel, je to tam pěkně popsáno i zobrazeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 a ta opěrka tam je podle mě dodělaná, tohle nemohlo ofiko opustit fabriku ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Právě proto sem se ptal jestli to taky někdo takhle neměl s loketkou a bez středového ,,tunelu" no každopádně už vím jak to dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.