Přejít na obsah

Demontáž středového výdechu

tomson1

Doporučené příspěvky

V loketce je takové,,táhlo" které stejně nedrží nahoře asi pro chlazení-to jsme zjistili, ale dozadu to nefouká, takže mám zkusit demontáž a podívat se jestli tam je to vedení vzduchu? Zkusím to jak bude chvilka.

Editováno: , autor: Toom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem se na to koukl a je to bez vedení vzduchu že ??

Teď je otázka jestli to má cenu dodělávat nebo ne, nevím přesně jak je to pracné už sem se díval na nějáké návody apod. Je potom slabší ofuk vepředu když se pustí i zadní a je to znatelné??

post-74323-0-96944600-1442739503_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Dodělání se podle mně vyplatí. Já loketku neměl vůbec tak můžu porovnat, ocení to hlavně spolucestující a jelikož tam vozím synka v sedačce tak sem to chtěl i kvůli němu. Pokles ofuku vepředu sem nezaznamenal a vzadu je naopak o to lepší přívod vzduchu jak čerstvýho tak teplýho nebo studenýho. Dělal sem to podle DP a je to jak stavebnice merkur :) Díly máš dobře a neboj se toho. Pokud sis našel návod tak je to pohoda ;)

Kdo to dělal bez toho vedení je pako.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři

Právě přemýšlím o dodělání sice ještě děti nemáme, ale nemusí to trvat dlouho a bude. Taky sem to nechápal, když už tam je loketka a vše tak proč to majitel předemnou neobjednat s tím vedením, trochu divná kombinace výbavy... :kol-32:  Takže do budoucna to dodělám, do peněz to fakt neleze.. :kol-47:

Jo návod sem našel, je to tam pěkně popsáno i zobrazeno.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...