Tomáš kaprál Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Zdravím Prosím o radu Nevím jak rozdělat tapec v zadní části u Octavia 1 combi abych se tam dostal k těm malým oválům co jsou v kufru. Bojím se totiž abych tam pak nevylomil nějaký západky a už mi to potom nedrželo. Díky všem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) Drzi to na 4-och sroboch a 2-och plechovych matkach (na pravej strane iba na jednej) - nemas tam moc co ulomit, len davaj pozor ked to budes davat dole, aby si neposkodil plastove uchyty zo spodneho (caluneneho) dielu.... takze s citom :-) Tu je obrazok z DP, snad pomoze: Editováno: 13. Květen 2010, autor: subz3ro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Přesně tak, vše vyšroubovat, nezapomenout na šrouby, co jsou v drážce na roletu a po sklopení zadního opěradla to drží také na takových plastových knoflíkách. Když je vše vyšroubované, tahem směrem nahoru vysunout z drážky pod oknem. Jsou tam taky takové blbůstky proti vibracím, doporučuji zachovat, popřípadě doplnit - rád totiž tento díl rezonuje, zvláště, když mají repro lepší wattáž. Práci zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš kaprál Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Moc vám díky chlapi Pravě že bych si to o víkendu rád vyměnil,ale nikde jsem nemohl najít návod jak na to! A náhodou ještě postup na sundání tapece v předních dveřích nemáte? Budu si o víkendu kupovat nová kompa od ESX-Signum Elite SE6.2C a chtěl bych si je tam dát sám! Jen nevím kde všude jsou šrouby a kde je to nacvaknutý! Navíc ty kompa mají pro výšku i basy vyhýbku zvlášť,takže v každých dveřích budou 2 vyhýbky! Popř. jestli nemáte Tip kam dát vhodně vyhýbky aby nepřekáželi a jestli je tam dát jen na oboustranku nebo něco jiného? Díky za info! Jsem rád,že jsou lidi který dokážou poradit a ví přesně jak co! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Jsem rád,že jsou lidi který dokážou poradit a ví přesně jak co! Přední tapecy jdou mnohem snáze, než to pracně popisovat, tak tady je to hezky popsané i nafocené : viz : odkaz na SZ (zde nepovoleno zveřejňovat) Na tomhle servru je vlno vychytávek, včetně montáží repráků. Práci zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.