Publikováno Květen 13, 201015 r Zdravím Prosím o radu Nevím jak rozdělat tapec v zadní části u Octavia 1 combi abych se tam dostal k těm malým oválům co jsou v kufru. Bojím se totiž abych tam pak nevylomil nějaký západky a už mi to potom nedrželo. Díky všem za info
Květen 13, 201015 r Drzi to na 4-och sroboch a 2-och plechovych matkach (na pravej strane iba na jednej) - nemas tam moc co ulomit, len davaj pozor ked to budes davat dole, aby si neposkodil plastove uchyty zo spodneho (caluneneho) dielu.... takze s citom :-) Tu je obrazok z DP, snad pomoze: Upraveno Květen 13, 201015 r od subz3ro
Květen 13, 201015 r Přesně tak, vše vyšroubovat, nezapomenout na šrouby, co jsou v drážce na roletu a po sklopení zadního opěradla to drží také na takových plastových knoflíkách. Když je vše vyšroubované, tahem směrem nahoru vysunout z drážky pod oknem. Jsou tam taky takové blbůstky proti vibracím, doporučuji zachovat, popřípadě doplnit - rád totiž tento díl rezonuje, zvláště, když mají repro lepší wattáž. Práci zdar
Květen 13, 201015 r Autor Moc vám díky chlapi Pravě že bych si to o víkendu rád vyměnil,ale nikde jsem nemohl najít návod jak na to! A náhodou ještě postup na sundání tapece v předních dveřích nemáte? Budu si o víkendu kupovat nová kompa od ESX-Signum Elite SE6.2C a chtěl bych si je tam dát sám! Jen nevím kde všude jsou šrouby a kde je to nacvaknutý! Navíc ty kompa mají pro výšku i basy vyhýbku zvlášť,takže v každých dveřích budou 2 vyhýbky! Popř. jestli nemáte Tip kam dát vhodně vyhýbky aby nepřekáželi a jestli je tam dát jen na oboustranku nebo něco jiného? Díky za info! Jsem rád,že jsou lidi který dokážou poradit a ví přesně jak co!
Květen 14, 201015 r Jsem rád,že jsou lidi který dokážou poradit a ví přesně jak co! Přední tapecy jdou mnohem snáze, než to pracně popisovat, tak tady je to hezky popsané i nafocené : viz : odkaz na SZ (zde nepovoleno zveřejňovat) Na tomhle servru je vlno vychytávek, včetně montáží repráků. Práci zdar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.