MikiKo Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Zdravím, tak mi upadla jedna lištička zřejmě zespodu chladiče, jen nevím kterého. Našel jsem ji vevnitř předního nárazníku. Přiloženy jsou fotky a kód té části z nálepky na ní je 1J0 820 411D. Tento díl jsem nikde v ceníku ani autokelly ani skoda-dily nenašel. Mám 1.9TDi 81Kw climtronic (automatická klima). Nevíte jak moc je to kritický, v co to může eskalovat (chci jet v létě na Korsiku autem a nerad bych tam něco dával opravit) a kde to jde případně koupit? Zatím tam nic neteče ani jiný problémy jsem nezaregistroval. Díky M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) Zdarec, z chladiče to podle mě nebude.Mel jsem octávu celej předek rozdělanej už hodněkrát,na své jsem měnil i chladič vody ale nic podobného jsem tam neměl.To jsi měl padené mezi chladičem a předním nárazníkem?pod maskou?Jak je to cca dlouhé? Editováno: 14. Květen 2010, autor: Tom84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 R 134 je typ chladiva v klimatizaci, takže hledej tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikiKo Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 No zřejmě je to opravdu z toho většího chladiče, je to dlouhé jako on a když jsem ho zespodu ohmatával, tak se mi zdálo, že to bude vylomené ze spodního nosného U profilu. Podle ohmatu to vypadá, že by to nemělo mít žádný kontakt s chladící kapalinou a že to je prostě jen lištička zvyšující z vnějšku plochu chladiče. Tj. věřím, že to nebude mít žádný výrazný negativní dopad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Hm Bolek má pravdu,je to plastové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 na fotce je psáno Aluminium čížě hliník. Dnes jsem ležel pod autem a tohle tam "asi" nemám. Na druhou stranu mám manuální klimu, tak to tam mít nemusím. Zajeď do Škoda servisu, tam ti řeknou z čeho to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.