KarlosTDi Vloženo 19. Květen 2010 Vloženo 19. Květen 2010 - zajímá a jsem přesvědčen že nejen mě - "napsal bych" bylo asi myšleno vmé osobě jako abych si mu napsal co? zkusím - moc nadějí tomu ale nedávám, sice jsem taky někde četl že jdou km vyčíst z ABS ale to možná tak u Mercedesů, VW to asi nemá. Pročítal jsem celou DP ohledně VAGu a nic ... Citovat
michal2009 Vloženo 19. Květen 2010 Vloženo 19. Květen 2010 bylo to myšleno v tvé osobě, myslím, že to půjde Citovat
KarlosTDi Vloženo 20. Květen 2010 Vloženo 20. Květen 2010 tak učiním spekulacím konec poptal jsem Vašu, Rolbaře a Cosbyhoa závěr je tento - reálné km vyčíst nejdou - ŘJ airbagů a ABS si ukládá tzv. motohodiny, čili dobu zapnutého zapalování přepočet na reálné km jedině přes průměrnou rychlost která si vyčtete z křišťálové koule - některé ŘJ motoru u Dieselů (nevím které) km prozradí - normálním kabelem nezjititelné vůbec nic, jde pouze SuperVAGem, VCDS, atd. Citovat
michal2009 Vloženo 20. Květen 2010 Vloženo 20. Květen 2010 tak to je potom v řiti, doufal jsem, že si to ukládá naběhaný kilometry Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.