Tomassssss Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Jak vymenit zarovku v predni lampe potkavaci svetla?Je tam blbej pristup.Jen doufam ze kvuli takove hovadine nebudu muset vymontovat cele svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Pozri si návod na obsholu, jednodufo za 5 sekund vyberieš svetlo, potom si trebárs aj v kuchyni na slole vymeniš v ňom žiarovku a za dalších 5 sekund ho nasadíš späť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 presne tak, aj ja som sa s tym prvy krat strasne moril ale potom ma napadlo pozriet navod na obsluhu auta, rukou odskrutkujes jednu plastovu matku, potiahnes tiahlo pri reflektore a svetlo ti vybehne pekne cele von... netrva to viac ako 40 sekund (zalezi ako rychlo vies skrutkovat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 No na poprvé to za 40 sekund rozhodně nedáš, mě např. nešel vycvaknout konektor, který vede do lampy. No a ještě větší vopruz bylo vyndat obrysovou 5W žárovičku, bez nářadí(dlouhé kleště) téměř nadlidský výkon. Tím tě nechci strašit, je to v pohodě, jen jsem to za 40 sekund nedal ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 tak u obrysovky je to trošku problém. ale jinak potkávačky i dálkové se mění velice dobře a s přístupem do světel jsem velice spokojeny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.