Publikováno Květen 15, 201015 r Jak vymenit zarovku v predni lampe potkavaci svetla?Je tam blbej pristup.Jen doufam ze kvuli takove hovadine nebudu muset vymontovat cele svetlo
Květen 15, 201015 r Pozri si návod na obsholu, jednodufo za 5 sekund vyberieš svetlo, potom si trebárs aj v kuchyni na slole vymeniš v ňom žiarovku a za dalších 5 sekund ho nasadíš späť.
Květen 15, 201015 r presne tak, aj ja som sa s tym prvy krat strasne moril ale potom ma napadlo pozriet navod na obsluhu auta, rukou odskrutkujes jednu plastovu matku, potiahnes tiahlo pri reflektore a svetlo ti vybehne pekne cele von... netrva to viac ako 40 sekund (zalezi ako rychlo vies skrutkovat )
Květen 15, 201015 r No na poprvé to za 40 sekund rozhodně nedáš, mě např. nešel vycvaknout konektor, který vede do lampy. No a ještě větší vopruz bylo vyndat obrysovou 5W žárovičku, bez nářadí(dlouhé kleště) téměř nadlidský výkon. Tím tě nechci strašit, je to v pohodě, jen jsem to za 40 sekund nedal ani náhodou.
Květen 16, 201015 r tak u obrysovky je to trošku problém. ale jinak potkávačky i dálkové se mění velice dobře a s přístupem do světel jsem velice spokojeny..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.