Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak vymenit zarovku v predni lampe potkavaci svetla?Je tam blbej pristup.Jen doufam ze kvuli takove hovadine nebudu muset vymontovat cele svetlo :aggressive:

Pozri si návod na obsholu,

jednodufo za 5 sekund vyberieš svetlo, potom si trebárs aj v kuchyni na slole vymeniš v ňom žiarovku a za dalších 5 sekund ho nasadíš späť.

presne tak, aj ja som sa s tym prvy krat strasne moril ale potom ma napadlo pozriet navod na obsluhu auta, rukou odskrutkujes jednu plastovu matku, potiahnes tiahlo pri reflektore a svetlo ti vybehne pekne cele von... netrva to viac ako 40 sekund (zalezi ako rychlo vies skrutkovat :palec2: )

No na poprvé to za 40 sekund rozhodně nedáš, mě např. nešel vycvaknout konektor, který vede do lampy. No a ještě větší vopruz bylo vyndat obrysovou 5W žárovičku, bez nářadí(dlouhé kleště) téměř nadlidský výkon. Tím tě nechci strašit, je to v pohodě, jen jsem to za 40 sekund nedal ani náhodou. :palec2:

tak u obrysovky je to trošku problém. ale jinak potkávačky i dálkové se mění velice dobře a s přístupem do světel jsem velice spokojeny..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.