Ghofig Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Ahoj. Na moji Fabii 1, 1,9TDi pocituji poslednich par dnu vibrace do pedalu. Dela to bud pri rozjezdu, pri pridani z malych otacek nebo pri plnem plynu na trojku do kopecka. Zkousel jsem pomalu couvat do kopce a pri tom je vse v poradku a nedeje se nic. Navstivil jsem dva servisy jen tak informativne na pokec a v jednom rekli, ze je to dvouhmotak a rovnou vymenit i spojku a pry to bude tak kolem 30 tisic, v druhem rekli, ze pry silentblok. Tak nevim, cemu mam verit. Je nejaky zpusob, jak to diagnostikovat nebo rozpoznat? Pripadne vibroval by dvouhmotak i za jizdy, pri pridani plynu? Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 pokud máš Fabii 1.9TDi 74kw 5kvalt a neměnil jsi převodovku za 6kvalt z Fabie RS, tak to jednoznačně není dvouhmota....ty tam máš JEDNOHMOTU!!! tak se nenech oškubat...Spíš bych se přikláněl k silentbloku a to nejspíš tomu co drží převodovku...ale je to jen laickej odhad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartes Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Obavam se ze to muze byt i tou spojkou. Dela mi to podobny veci a uz nekolik lidi mi reklo ze mam nacatou spojku. Kazdopadne 30tis je nesmysl (viz treba skoda-dily.cz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.